Използвайте един календар, дръжте вратата на спалнята затворена и още

...
Използвайте един календар, дръжте вратата на спалнята затворена и още
Коментари Харесай

Съвети за връзките от бракоразводни адвокати

Използвайте един календар, дръжте вратата на спалнята затворена и още препоръки от хората, които знаят какви са най-честите проблеми сред двама души.

Кои са хората, който могат да дадат най-хубави препоръки за връзките? Тези, които са съумели да останат с колегата си дълги години? Терапевтите за двойки? Или може би пък бракоразводните юристи?

Те виждат стотици двойки, който се разделят поради какви ли не проблеми, и знаят кои са най-опасните моменти в една връзка. Затова и тяхното мнение може да се окаже най-подходящо.

Ето какво поучават те:

Не чакайте другият да се извини първи

Двойките постоянно се карат и това е изцяло обикновено, значимото за връзката ви обаче е по какъв начин ще се сдобрите. В момента, в който разберете, че сте сбъркали, пробвайте се да се извините на половинката си.

Не чакайте и сътрудникът ви да осъзнае грешката си, даже съгласно вас в действителност да е отговорен, а направете първата стъпка вие и му се извинете, в случай че сте оставили обстановката да излезе отвън надзор.

Вашите старания ще бъдат видяни от колегата ви и последователно и двамата ще се стремите да се сдобрявате по-бързо след кавга.

Погрижете се за себе си първо

Въпреки че едно от златните правила в една връзка е да мислим за индивида против нас, от време на време би трябвало да сложим себе си преди всичко.

Също както по време на случай, съветът на експертите е да се погрижите първо за себе си, тъй че да имате опция да помогнете по-лесно на другите, по този начин и във връзките бракоразводните юристи оферират същия метод.

 Съвети за връзките от бракоразводни юристи

Дори и в тежък миг и двамата да страдате, пробвайте се първо да излекувате себе си, с цел да повлияете положително на колегата си. Ако и двамата сте засегнати, мъчно бихте съумели да си помогнете един различен.

Всеки месец говорете за протичащото се сред вас

Не е нужно да спазвате прецизен график, само че е значимо да се пробвате да отделяте най-малко един ден в месеца, в който да седнете дружно и съществено да обсъдите проблемите си.

Можете да го извършите по сантиментален метод като всеки месец излизате на среща, отвън типичната атмосфера на дома. Така си давате опция да говорите откровено за това, което се случва сред вас.

Използвайте тези моменти да благодарите на колегата си за напъните, които поставя, само че и споделете терзанията си.

Говорете за пари

Една от най-честите аргументи за бракоразвод измежду актуалните двойка са точно парите. И то най-голямата пречка е, че множеството хора се тормозят да приказват по тематиката, остават нещата недоизказани и с това проблемите единствено се усилват.

 Съвети за връзките от бракоразводни юристи

Използвайте един календар

Колкото й старомодно да ви се коства, доста психолози удостоверяват, че записването на значимите задължения и събития върху книжен календар, който да употребяват и двата колегата, оказва помощ за подобряването на връзките сред двамата.

Така заобикаляме мотивите за безсмислени кавги като “Забрави ли, че през днешния ден ни е годишнината ” или “Ти трябваше да прибереш децата от учебно заведение този път, аз имах ангажимент ” и сходни неприятни обстановки.

Оставете леглото единствено за вас

Много двойки разрешават на децата си да спят с тях, или пък оставят домашния любим да застане сред тях през вечерта. Това обаче е сигурен капан за интимността сред двама души и постоянно се оказва повода искрата да изчезне.

Оставете спалнята да е стаята единствено за вас, в която имате своето персонално пространство като двойка и имате задоволително усамотение.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР