Един пътник е загинал, а близо 70 други са били

...
Един пътник е загинал, а близо 70 други са били
Коментари Харесай

Силна турбуленция уби човек, десетки ранени

Един пасажер е умрял, а близо 70 други са били ранени по време на полет на Сингапурските авиолинии от Лондон до Сингапур, обиден от мощна турбуленция.

(Във видеото: Опасна ли е турбуленцията)

Пътуващият за Сингапур Боинг 777 е бил пренасочен към Банкок и се е приземил в 15:45 ч. локално време (08:00 ч. по Гринуич), заяви Би Би Си. 

Инцидентът със самолета, пренасящ 211 пасажери и 18-членен екипаж, е станал на височина над 11 хиляди метра. След това водачът е снижили машината и е изискал позволение за спешно кацане в Банкок. 

Жертвата е 73-годишен британец, който е получил сърдечен удар. Състоянието на други седем души е сериозно. Общо 18 от ранените са били приети в болница.

Говорител на летище " Суварнабхуми " в Банкок, на което се е разиграла нещастието, съобщи, че екип на " Спешна помощ " е бил в подготвеност на мястото.

" Наша първостепенна задача е да спомагаме по всички вероятни способи на пасажерите и на екипажа на борда на самолета ", сподели самолетната компания. " Работим дружно с управляващите в Тайланд за оказването нужната здравна помощ ", прибавиха от " Сингапур Еърлайнс ".

Singapore Airlines flight SQ312 traveling from London to Singapore made an emergency landing at Bangkok Suvarnabhumi airport this afternoon after encountering severe air turbulence. Initial report of 7 injured and 1 death. The story is still developing.
— Tin ถกไม่เถียง (@tinchok555)
" Сингапурските авиолинии сервират най-дълбоки съболезнования на фамилията на починалия " , се споделя в известието.

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР