“Тази кална кампания, тази изнервеност е предсмъртният писък на г-н

...
“Тази кална кампания, тази изнервеност е предсмъртният писък на г-н
Коментари Харесай

Христо Иванов: Пеевски е унизен, употребен и излъган в очакванията си, че ще излезе от Магнитски

“Тази кална акция, тази изнервеност е предсмъртният вик на господин Пеевски, тъй като от ден на ден ще излиза наяве, че с него на врата нито ГЕРБ, нито Движение за права и свободи ще могат законно и стабилно да упражняват властта в България, да образуват устойчиво държавно управление и да бъдат сътрудници в Европейски Съюз ”. Това съобщи пред кореспонденти в коридорите на Народното събрание съпредседателят на “Демократична България ” Христо Иванов във връзка днешните офанзиви на съпредседателя на Движение за права и свободи.

“Пеевски няма да престане да ме нападна, тъй като съм очевидец на неговите извънредно унизителни опити, заставайки безусловно на четири крайници, да се моли на всички хора, които счита, че имат някаква връзка с Америка, по всевъзможен метод да излезе от листата на глобените по “Магнитски ”. В името на което гласоподава и промени в конституцията, които разклащат контрола му върху правосъдната власт и са му неизгодни. Както го предупреждавах, той не може да излезе от листата “Магнитски ” и няма да излезе. И минимум заради тази причина няма да стане министър председател на България и не може да стане. И ще става все по-неудобен, в това число за тези, които го инсталираха в Движение за права и свободи. Поради тази причина господин Пеевски ще продължи да ме нападна, тъй като се усеща използван и излъган в упованията си, че ще може да се измъкне от глобите по “Магнитски ”. Нека продължи да ме нападна, това е обяснението - потиснат, използван и измамен в упованията си ”, сподели още Иванов.

Той отхвърли да е казвал пред Пеевски и негов очевидец, че е желал да става президент, тъй като в никакъв случай и през разум не му е минавало да се кандидатира. Той назова и очевидеца на този диалог - Йордан Цонев, за който допуска, че ще бъде заставен да удостовери казаното от Пеевски, тъй като е подвластен от него.

“Аз не изваждам разкази от срещи, бих могъл да опиша доста забавни неща, в това число за пенсионирането на господин Борисов и господин Пеевски, тъй като там има забавни реплики - само че не ”, сподели Иванов.

Съпредседателят на Демократична България е безапелационен, че обединението с Политическа партия е постоянна, тъй като има ясна идея - “да не допуснем господин Пеевски да употребява повече власт ”. И предвижда, че интригите и лъжите ще продължат да се плодят.

Иванов подсети, че неведнъж е предложил да се актуализира и модернизира системата за обществено финансиране на политическата активност, която е била разрушена от Има Такъв Народ. И предизвести, че при настоящия метод на финансиране на политическите партии всяка партия е изложена на опасности и кавги.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР