След изборите Продължаваме промяната – Демократична България няма да подкрепят

...
След изборите Продължаваме промяната – Демократична България няма да подкрепят
Коментари Харесай

Кирил Петков за изтеклите записи: Манипулирани са

След изборите " Продължаваме промяната – Демократична България " няма да поддържат държавно управление на ГЕРБ-ДПС. Това съобщи на брифинг в Народното събрание Кирил Петков, съпредседател на " Продължаваме промяната " и един от водачите в обединението " Продължаваме промяната – Демократична България " (ПП-ДБ), предават от Българска телеграфна агенция. Т ой уточни, че алтернативата е или естествена европейска България или държавно управление на ГЕРБ-ДПС. Ние такова държавно управление няма да подкрепим, съобщи той.

Кирил Петков разяснява, че записите, които са публикувани, са манипулирани. Това, което виждаме, е връщането към остарелия модел на ГЕРБ и Движение за права и свободи, модел, в който в случай че мине номерът, всички българи заплащат, съобщи Петков и засяга случаите с Детската болница, нарастването на пенсиите, което стана мотив за днешното изключително съвещание на Народното събрание, както и желаното нарастване на цената на тока. Събираме подписи и още идната седмица ще създадем чуване на министъра на енергетиката, съобщи Петков по отношение на желаното нарастване на цената на електрическата енергия.

Компроматите по какъв начин търсим финансиране за акцията си прикриват нежеланието на ръководещите да проверяват същински значимите случаи, съобщи по-рано Николай Денков в декларация от името на ПП-ДБ от парламентарната естрада.

 
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР