Изпочупени прозорци и паднала мазилка – така изглежда къщата в

...
Изпочупени прозорци и паднала мазилка – така изглежда къщата в
Коментари Харесай

Ето какво причини взривът в Сапарева баня СНИМКИ

Изпочупени прозорци и паднала мазилка – по този начин наподобява къщата в Сапарева баня, в която през вчерашния ден гръмна газова бутилка и прати петима в болница. Туристическата газова бутилка почнала да изпуска. По време на случая фамилията имало посетители. Мъжът решил да я поправи, само че тя гръмнала. От взривната вълна са изпочупени и прозорците на прилежащата къща.

„ Чу се мощен екот. Реших, че или има злополука, или нещо е гръмнало на близката газстанция”, разяснява пред bTV Кирил, който живее на 50 метра от къщата.

Две от дамите, които пострадаха при гърмежа, остават в тежко положение. Те са към 70-годишни, с широкоплощни, обширни изгаряния, с изгаряния на горните дихателни пътища и инхалация на пушечни газове. Настанени са в Пирогов. Третата потърпевша, над 50-годишна пациентка, е с изгаряния и гръдна контузия. Нейните индикатори са постоянни. И трите пациентки са обект на интензивни грижи, настанени в реанимация. Днес следва преоценка на положението им. Другите двама души се намират в болничното заведение в Дупница. Състоянието им е устойчиво.
 Ето какво аргументи гърмежът в Сапарева баня СНИМКИ  Ето какво аргументи гърмежът в Сапарева баня СНИМКИ
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР