Изолацията може както да разделя, така и да сближава. Това

...
Изолацията може както да разделя, така и да сближава. Това
Коментари Харесай

Брус Уилис, Деми Мур и поредната доза семейни забавления

Изолацията може както да разделя, по този начин и да сближава. Това потвърдиха някогашните съпрузи Брус Уилис и Деми Мур. Те за следващ път демонстрираха страхотните си връзки, даже по време на рецесия.

Актьорите имат три общи дъщери и обичат да прекарват всяка допустима минута с тях. Заради актуалната обстановка някогашните съпрузи са затворени дружно с децата си в къщата в Айдахо към този момент месец. И в това няма нищо необичайно, изключително откакто актуалната брачна половинка на Брус Уилис - Ема Хеминг Уилис, няма нищо срещу.

Едно е несъмнено, и това е: семейство Уилис-Мур по никакъв начин не обича да скучае. От началото на карантината те измислят какви ли не щури хрумвания, с цел да се забавляват - пижамени празненства, спонтанни подстрижки и така нататък

А от последното видео в профила в Instagram на най-голямата щерка Румър виждаме, че купонът продължава да тече с цялостна мощ. В клипа се чува по какъв начин тя споделя на родителите си да се преструват, че се харесват. Тогава Мур и Уилис незабавно стартират да танцуват.

В началото двамата са малко стеснителни и не могат да се провиснал, само че единствено след секунди се раздвижват. И въпреки хореографията им да не е от най-перфектните, опитите им за танци наподобяват доста благи и занимателни.

Брус Уилис даже се пробва да направи лунната походка на Майкъл Джексън, само че е възпрепятстван да " блесне ", откакто Деми Мур и щерка му Талула, без да желаят, му се изпречват.

" Не ми принуждавай на пътя ", шеговито споделя Уилис, до момента в който с танцови придвижвания подминава някогашната си и Талула. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР