Изобрите за народни представители създадоха поредната подмяна в българския политически

...
Изобрите за народни представители създадоха поредната подмяна в българския политически
Коментари Харесай

Симеон Славчев, ПП МИР: Тези избори произведоха подмяна, а не промяна

Изобрите за народни представители сътвориха следващата замяна в българския политически живот и не отразиха желанието на народа за смяна. Това съобщи ръководителят на Политическа партия МИР (Морал, Инициативност и Родолюбие) Симеон Славчев в предаването „ Събития и персони “ по БНР-Благоевград

" За голямо страдание би трябвало да признаем, че и този парламент и тези избори създадоха една замяна, макар че българските жители желаеха смяна. Назрява един абсурд - хората, които участваха в ръководството с ГЕРБ, през днешния ден се самопровъзгласяват за " новите " партии, за силите на смяната. Такива да вземем за пример са Христо Иванов и Атанас Атанасов от " Демократична България ", които бяха съдружен сътрудник на ГЕРБ в кабинета Борисов 2. Тогава те се споделяха " Реформаторски блок ", през днешния ден се споделят " Демократична България ", съобщи ръководителят на Политическа партия МИР Симеон Славчев.

Той сподели, че другата партия, която също се самопровъзгласи за партия на смяната, е " Изправи се, Мутри вън! ", която в този момент стана " Изправи се БГ! Ние идваме ", чийто водач Мая Манолова е един от вносителите на един от най-пагубните закони в българската история - Законът за частните правосъдни реализатори, който унищожи голям брой човешки ориси и български фамилии. " Това, което Политическа партия МИР съобщи преди изборите и ще отстоява и в този момент, е да се спре подмяната в български политически живот. Както се споделя в българската сентенция: " Пременил се Илия, погледнал се - отново в тия. " Отново едини и същи хора упорстват за смяна ", съобщи водачът на Политическа партия МИР. 

Той сподели, че единствената партия, за която може да се твърди, че е партия на смяната, въпреки че е към момента с неразбираеми политически цели, е " ИТН ".

" ИТН " не споделиха кои са главните цели пред страната. Не може главен приоритет на страната да е построяването на детските градини в София. Да, това е извънредно значим проблем за София, само че това не може да бъде народен приоритет и не може да бъде приоритет на едно държавно управление и на едно Народно заседание ", съобщи още Симеон Славчев.

Той сподели, че съставът на 46-то Народно заседание не разрешава образуването на едно устойчиво държавно управление и Политическа партия МИР предложи с дребни корекции служебното държавно управление да бъде подкрепено от парламентарните партии и обединения и то да стане постоянно, с явен времеви небосвод. " Казвам с дребни корекции, тъй като избрани министри би трябвало да се сменят, като да вземем за пример здравният министър, който позволи сериозен гаф и атакува медиците на първа линия ", посочи ръководителят на Политическа партия МИР Симеон Славчев.

Той посочи и няколко съществени целта на Политическа партия МИР, които са позлезни за страната. На първо място това е работещата стопанска система. Той посочи, че всички политически партии изясняват по какъв начин ще покачат заплатите и по какъв начин ще качат пенсиите. Симеон Славчев съобщи, че това няма по какъв начин да стане без българската стопанска система да бъде работеща. " Затова Политическа партия МИР предложи въвеждането на социално-пазарното стопанство като икономическа основа на българското общество. Това е един потвърден немски модел, който ще направи българската стопанска система работеща ", съобщи още Симеон Славчев.
 Политическа партия МИР поддържа настояването за прекратяването на пълномощията на Иван Гешев Политическа партия " МИР " поддържа настояването за прекратяването на пълномощията на Иван Гешев
Политическа партия МИР (Морал, Инициативност, Родолюбие) поддържа правосъдния министър Янаки Стоилов от служебното държавно управление да свик...

На второ място той посочи, че Политическа партия МИР предлага излизане от демографската злополука, тъй като страната не се намира в демографска рецесия, а в демографска злополука, а всички данни демонстрират, че в случай че тези трендове продължат, след 20-30 години българската нация ще изчезне.

Той сподели, че на трето място Политическа партия МИР предлага осъществяването на  правосъдна промяна, а на последващо място промени в Изборния кодекс, защото болшинството от българските жители не са дали своят вот на последните избори, а ниска изборна интензивност не се дължи  само на летния сезон. " На българите им писна, тъй като следят едни и същи лица, които вземат участие в българския политически живот под една или друга форма. Политическа партия МИР първа предложи измененията в Изборния кодекс и въвеждане на машинно гласоподаване. Следващата стъпка е електронното гласоподаване - всички български жители да могат да гласоподават умерено, свободно и несъмнено през своя преносим компютър, таблет или компютър ", съобщи още ръководителят на Политическа партия МИР Симеон Славчев.

Той сподели, че главен приоритет е и приемането на Закон за ръководство при рецесии, тъй като през последните 10-15 години българските жители са станали очевидци на доста рецесии и по тази причина България има потребност от приемане на подобен Закон и особено от въвеждането на такова министерство.

Той изясни, че Политическа партия МИР упорства и за електронно държавно управление - нещо, за което всички политически партии приказват, само че нито една до момента не е осъществила електронното държавно управление, а са изхарчени големи средства.

" Според Политическа партия МИР, тези цели ще дадат успеваемост на страната в идващите 6-8 месеца и това би трябвало да се случи - да се обединят политическите партии, които са национално виновни към тези цели, защото българският народ не даде правото на нито една политическа партия да ръководи независимо, а и не виждам по какъв начин ще се сформира съдружно държавно управление ", съобщи още ръководителят на Политическа партия МИР Симеон Славчев.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР