Изминалият игрален ден на United Cup ни донесе безброй позитивни

...
Изминалият игрален ден на United Cup ни донесе безброй позитивни
Коментари Харесай

Отдаден до последно: Григор обядва на корта, за да бъде неотлъчно до съотборниците си

Изминалият игрален ден на United Cup ни донесе безчет положителни страсти, откакто тимът на България надви над отбора на Белгия и по този начин записа първата си отборна победа в конкуренцията след краен резултат 3:2. След успехите на сингъл на Григор Димитров и Димитър Кузманов крайният излаз на конфликта бе решен в дуела на смесени двойки, където Изабелла Шиникова и Александър Лазаров съумяха да наложат волята си над Давид Гофен и Елизе Мертенс, постигайки страховит поврат след избавен мачбол. 

В хода на целия шампионат до този миг Григор Димитров, който е в ролята и на играещ капитан за страната ни, показва изключителна отдаденост на сънародниците си и по време на дуелите им непрестанно можем да го забележим наоколо до тях, окуражавайки ги и давайки им директиви. Самият той наскоро показа в изявление за уеб страницата на АТР в действителност какъв брой е ангажиращо да бъдеш играещ капитан, защото се постанова да правиш няколко неща по едно и също време. 

Отдадеността на първата ни ракети, наподобява, не познава граници, откакто по-рано през днешния ден най-хубавият ни тенисист бе засечен от камерите да обядва на корта, с цел да не пропусне нито секунда от техните срещи и да им оказва поддръжка от самото начало, а късото видео от въпросната обстановка можете да изгледате тук:
   Вижте тази обява в Instagram.

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР