Изкуственият интелект ще открие нови възможности за управление на данните,

...
Изкуственият интелект ще открие нови възможности за управление на данните,
Коментари Харесай

5 технологични прогнози за 2024 г. от Progress

Изкуственият разсъдък ще открие нови благоприятни условия за ръководство на данните, основаване на цифрови прекарвания и писане на код и ще бъде в помощ на ИТ експертите в ученето на нови технологии, съгласно световния снабдител на програмен продукт за основаване на приложения и ръководство на ИТ инфраструктура.

„ Широкото нахлуване на AI-базирани принадлежности като ChatGPT накара бизнеса да премисли метода, по който работи “, разяснява Симеон Стойчев, вицепрезидент „ ИТ инфраструктура и интервенции “ в Progress. „ През 2024 година AI ще продължи да бъде водеща тематика, а съществена задача за фирмите ще бъде да открият способи да внедрят технологията в работата си, елиминирайки рисковете, които носи, с цел да подсигурят дълготрайния си триумф. “
Управлението на данните с по-силна роля в процесите за взимане на решения
С все по-широкото нахлуване на AI в разнообразни бизнес процеси богатите, добре поддържаните бази данни ще се трансфорат в основна съставна част за триумф. През 2024 година ще следим появяването на нови функции, които ще са своевременни пазители на данните и ще бъдат въвлечени в поддръжката и ръководството на данните на ранен стадий, което ще докара до по-голяма всеобща ангажираност.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР