Кандидатите за народни представители на политическата организация бяха разположили шатра

...
Кандидатите за народни представители на политическата организация бяха разположили шатра
Коментари Харесай

Гражданите на Хасково са най-големия ни приоритет, казаха от „Възраждане“ при откриване на предизборната им кампания в града

Кандидатите за народни представители на политическата организация бяха разположили шатра на централния площад “Атлантически ” в южния регионален център.

Множеството жители, които се събраха, споделяха наболели проблеми за града и се радваха, че представителите на „ Възраждане “ постоянно се отзовават.

„ Провеждане на референдум за участието на България в НАТО, за опазване на българския лев, преустановяване на всякаква оръжейна помощ за Украйна и гарантиране, че няма да бъдат изпратени български бойци в Украйна, повдигане на глобите против Руската Федерация, тъй като убиват българската стопанска система и започване на преговорен развой за предоговаряне на изискванията за участие на България в Европейския съюз са част от нашите цели. ”, съобщи Георги Георгиев - лидер на листата за Народно заседание на " Възраждане " за Хасковска област.



Георги Георгиев е роден в гр. Хасково, където приключва междинното си обучение. Има бакалавърска и магистърска степен на обучение от ХТМУ – гр. София.

Георгиев показа, че постоянно се е стремял да е покрай хората, да ги изслушва, да познава и взема решение техните проблеми.

От политическата организация заявиха подготвеност да поемат отговорност за ръководството на България.

Ясен Колев - ръководител на локалната конструкция и четвърти в листата за народни представители, подчертава, че демографската рецесия, която е функционалност от всички останали съставни елементи на средата, в която живеем – стопанска система, обучение, превоз, опазване на здравето, инфраструктура, обществени действия и спорт, би трябвало незабавно да бъде преодоляна.

Кандидатите за народни представители от листата и структурата на „ Възраждане “ поканиха жителите на проведената отворена среща с Костадин Костадинов в града, която ще бъде на 16.05 от 19:00 часа в огромната зала в Дома на техниката – Хасково.

„ Възраждане “ е с номер 12  в бюлетината.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение! 
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР