Звездите на Strictly Йовита Прзистал и Вито Копола тихо се

...
Звездите на Strictly Йовита Прзистал и Вито Копола тихо се
Коментари Харесай

Звездите на Strictly Йовита и Вито се сближиха по време на репетициите за второто турне на хитовия сериал

Звездите на Strictly Йовита Прзистал и Вито Копола безшумно се сближиха, откакто се сближиха, до момента в който репетираха за второто турне.

Двамата се появяват в Strictly Come Dancing: The Professionals, който започва в Бирмингам тази седмица. Източници споделят, че са провокирали неразбория зад кулисите, откакто са били видяни да влизат и излизат от стаите един на различен. Двойката също беше снимана да потегля от подготовки предишния месец.

Преди да се причисли към Strictly, 29-годишната Йовита имаше дългогодишна връзка с сътрудника си от поляка Майкъл Данилчук, с който завоюва BBC One в The Greatest Dancer 2020 година През декември 2022 година тя стартира романтика със Strictly pro Giovanni Pernice, само че те се разделиха след три месеца. Скоро по-късно я свързват със строго асистент-хореографа Ардуино Бертончело.

Един източник ни споделя: „ Jowita и Vito бяха главният източник на злословия по време на подготовките на турнето, а в този момент и на самото турне. Те се виждат, само че го пазят доста безшумно....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР