Звездата от Happy Valley Сара Ланкашър вече е домакинство име,

...
Звездата от Happy Valley Сара Ланкашър вече е домакинство име,
Коментари Харесай

Най-номинираната за BAFTA TV звезда от Happy Valley Сара Ланкашър започна кариерата си като млада барманка на Роувършън Стрийт - но помните ли героя й?

Звездата от Happy Valley Сара Ланкашър към този момент е домакинство име, парадирайки с две BAFTA и номинация за премия Оливие

59-годишната Сара за първи път се причисли към калдъръма като Ракел Уотс през януари 1991 година и открадна сърцата на доста фенове с неповторимата си роля до времето си в сапунът не свърши през ноември 1996 година (на фотографията с  Фил Мидълмис и Кевин Кенеди през 1995 г.)

Преди да се причисли към Роувърс, тя работеше в супермаркет Bettabuy, където се среща с първия си брачен партньор Кърли Уотс, изигран от Кевин Кенеди.

И доста преди да се снабдят с щерка, Алис Уотс (Анабел Тарант), тяхната заплетена връзка видях, че Ракел счита Кърли единствено за другар, до момента в който той я обичаше отдалеко.

Под крилото на Бет Гилрой (Джули Гудиър), тя се причисли към Роувърс където тя прекарва идващите четири години, дърпайки халби и понякога пое...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР