Изключително изтънчени избори прави Йоанна Драгнева. Лъчезарната певица е в

...
Изключително изтънчени избори прави Йоанна Драгнева. Лъчезарната певица е в
Коментари Харесай

Йоанна Драгнева е българската Кейт Мидълтън

Изключително изтънчени избори прави Йоанна Драгнева . Лъчезарната певица е в очакване на своето второ дете и към този момент е стартирала подготовката за новия член на фамилията. Именно по време на извършването на покупки за бебето Йоанна избра да си показа, че е Кейт Мидълтън или най-малко да се приближи малко до кралската персона.

Драгнева избра да купи количка, чиято марка е обичана на британската династия от 1877 година насам. Количката за нероденото й дете е с колосалната цена от над 2000 лв.. „ Кейт Мидълтън е отгледала децата си и се употребява от цялото кралско семейство от 1877 година насам! “, хвали се с покупката си Йоанна, която беше общински консултант в Столична община.

Макар двегодишната й дъщеричка Аннмари да не е била отглеждана като дребната принцеса Шарлот, дребното й братче или сестриче ще бъде обсипано с внимание като принц Джордж. „ И ние можем да се почувстваме като част от кралската фамилия “, отдъхва си половинката на водещия Мирослав Димитров. Певицата и тв водещият чакат второто си дете през февруари.

Двойката заяви щастливото събитие на втория рожден ден на бъдещата кака. Макар Аннмари да е към момента дребна Йоанна и Миро я приготвят за най-важната роля в живота й. Те споделят, че всеки ден изясняват на дъщеричката си какво й следва, написа „ България Днес “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР