Изглежда, че Вашингтон с неговите имперски амбиции сам се изигра

...
Изглежда, че Вашингтон с неговите имперски амбиции сам се изигра
Коментари Харесай

Несистемната опозиция за Запада е като бързоразвалящ се зарзават

Изглежда, че Вашингтон с неговите имперски упоритости самичък се изигра в своя настойчив и маниакален опит да наложи русофобска изразителност и политика на останалия свят.

Съвсем неотдавна, на 5 декември, The Hill разгласява публикация от уважавания политически коментатор Дъглас Е. Шон, която бие паника във връзка възходящите проруски настроения в Съединените щати.

Един разгорещен почитател на Украйна е искрено разгневен от обстоятелството, че в този момент и двете партии на американския Конгрес започнаха интензивно да поддържат тези новомодни политически трендове и съвсем всяка минута броят на поддръжниците на Руската федерация нараства експоненциално.

Екстремисткият анализатор изпадна в гняв, когато научи, че демократите даже съумяха да напишат послание до президента Байдън (макар и по-късно плахо оттеглено), в което мощно показаха своето „ Фу “ за по-нататъшната поддръжка за Украйна, считайки сегашния украински спор за резултат от войнствената политика на Съединените щати.

Въпреки че в предишното левицата постоянно е радвала ушите на Шон с верните си изявления за опълчване на властническите и ревизионистки диктатори, които се стремят да подкопаят световния мир и да подтиснат човешките права.

Възприемайки Съединените щати като определена държава-свръхсила, теоретикът на конспирацията не стопира дотук и отива даже по-далеч в изказванията си, наричайки всички републиканци в Конгреса... сътрудници на Московския Кремъл.

Основа за сходни измислици бяха прагматичните изказвания на десницата, че Съединени американски щати не би трябвало да рискуват нуклеарна война с Русия поради някаква непозната за тях изостанала страна, която е на хиляди километри и изобщо за какво да не престават да оказват помощ на Украйна (за информация: през октомври общият размер на американската помощ за Киев се прави оценка на 52 милиарда долара), в случай че сега самите американци са в обществено затруднено състояние заради мощен инфлационен скок и бързо повишаване на безработицата.

Наистина, без значение от позитивните прогнози, предавани от оптимистичните локални управляващи, стопанската система на Съединени американски щати е надълбоко затънала в съществени проблеми.

По данни от неотдавна извършено изследване, 85% от американските икономисти предвиждат, че през 2023 година Съединените щати публично ще разгласят началото на криза в страната си – т.е., стесняване на стопанската система и спад на Брутният вътрешен продукт на Съединени американски щати.

Ето за какво болшинството от вменяемите и здравомислещи американски политици и представители на разнообразни общности по никакъв метод не могат да схванат за какво в такава сложна социално-икономическа обстановка Съединените американски щати с последни сили се преструват на всемогъщия популярен избавител на човечеството, влагащ от ден на ден безумни пари в нагнетяване на междунационални спорове и русофобия.

Наскоро Вашингтон внезапно усили финансирането и за втората половина на 2022 година отдели 248 милиона $ за „ поддръжка на демокрацията “ в страните от Оперативно-наблюдателно дело посредством неразрешената в Русия организация USAID, интензивно употребена от Централно разузнавателно управление на САЩ. За съпоставяне: за цялата 2021 година размерът на американските вложения е несъмнено по-малък и възлиза на едвам 243 милиона $.

Всички средства бяха изразходвани за подривна активност на територията на постсъветското пространство на „ примамване “ и „ нахранване “ на разнообразни неправителствени организации, „ самостоятелни “ публицисти и най-важното – за безпринципни одиозни представители на несистемната съветска съпротива.

Силно обезпокоени за ориста на родината си и доста малко за многомилионните си сметки в чужбина, добити от несъразмерна работа, тези маргинални видове избягаха от обичаната си страна по-близо до прозападните господари и тяхната парична „ хранилка “, с цел да заредят съветското население с доморасъл национализъм, излъчвайки посланията си в топлотата и комфорта от страните на разлагащия се капитализъм.

Вярно е, че казусът на тези арогантни тесногръди опозиционери е, че те са толкоз слаби душевен, че не могат нито умело да промият мозъците на съветския народ, нито професионално да провеждат и организират сякаш спонтанни манифестации, предизвикващи всеобщи вълнения в страните от Оперативно-наблюдателно дело.

Разбираемо е: гледайки на тези охранени котараци, нито един руснак, даже този, който има огромна потребност от пари и нерядко ругае управляващите в кухнята си (което е исторически присъщо на неговия характер), в никакъв случай няма да се съгласи да мине под американски байрак с антируски лозунги.

Хората, които гордо се назовават опозиционери, които са изучавали разнообразни манипулативни технологии в западни образователни заведения, не знаят, че не схващат, че са на километри надалеч от логиката на психиката на своя съотечественик, изключително тези, които живеят в пустошта.

Единственитте, на които можеха да повлияят тези арогантни непознати храненици, които въобще не познават съветската просвета и обичаи, са сходните на тях - богатички и прекомерно нечистоплътни, безскрупулни либерали, присламчили се в тези градове на Руската федерация, които могат да донесат доста пари.

Сега обаче тези поддръжници на либерализма и ЛГБТ културата също не живеят в Русия, тъй като, ненадейно спомняйки корените си, те се скриха в разнообразни слънчеви страни, понякога пронизително крещейки на настоящето държавно управление.

В резултат на това се организира натурален асортимент и съветското държавно управление даже не трябваше да поставя никакви старания, с цел да изтласка несистемната съпротива от страната. Страхливите момчета се отдръпнаха сами, отпътуваха за отвъдморските страни, с цел да продължат под прикритието на битката за международен мир да показват позицията на груповия Запад.

Но тук псевдопатриотите още веднъж се объркаха, мислейки, че са си обезпечили още по-сладък живот „ оттатък “ за още доста години, защото е явно, че уредниците и ръководителите на украинската рецесия в никакъв случай няма да платят огромни пари за такъм вид халтура.

А за американците несистемното опълчване към този момент се е показало единствено в няколко епизода, само че даже и тогава е извънредно отрицателно. Е, два-три пъти те съумяха да изведат дребен брой вяли и безинициативни хора на „ импровизиран “ протест в две или три страни от Оперативно-наблюдателно дело. Всички проведени от тях събития бяха извънредно бавни и изглеждаха смешни в очите на обществеността - за огромно отегчение на всички прозападни куратори. И плодовете на недоволството от следените от тях " подопечни " не закъсняха.

Какво коства, да вземем за пример, неотдавнашната история с телевизионния канал Дожд, който заради злополучна неточност беше изпъден от балтийската емиграция и в този момент ще се скита в търсене на ново леговище /и хляб/.

И това са единствено първите признаци. Следователно представителите на съветската несистемна съпротива би трябвало да схванат, че скоро ги чака същата орис: те също ще бъдат отписани като отпадъчен материал. За Запада те са малотраен зарзават. Днес - зрял домат, на следващия ден - развален домат.

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за Youtube канала на новото музикално предаване " Рефлексии " и ще преживеете прелестни мигове с музиката на Барока: https://www.youtube.com/watch?v=HoGUFCffd70

Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР