Изглежда, че Google се подготвя да добави функция към устройствата

...
Изглежда, че Google се подготвя да добави функция към устройствата
Коментари Харесай

Android 12 може да има и кошче за изтритите файлове

Изглежда, че Гугъл се приготвя да добави функционалност към устройствата с Android, която от дълго време е част от по-традиционните операционни системи за настолни компютри: а точно кошче за изтритите файлове. От XDA-Developers са се разровили из кода на Android 12, с цел да разкрият функционалностите, които Гугъл към момента не е добавила публично, а най-новата се крие в главното приложение за настройки, в което се загатва опция за изпразване на кошчето.

Когато докоснете „ Кошче “, Android 12 би трябвало да отваря диалогов прозорец, който ви демонстрира какъв брой място заемат изтритите файлове във вътрешната памет на устройството, и ви дава опция да изпразните кошчето. Изглежда, че функционалността би трябвало да работи тъкмо както на Windows или Mac, само че на процедура е евентуално нещата да се окажат доста по-сложни по разнообразни аргументи.

Android в действителност има API за кошче в Android 11, който някои приложения могат да употребяват, с цел да скрият файлове, вместо неотложно и изцяло да ги изтрият, само че наподобява това е малко употребена функционалност от разработчиците. Изглежда, че самата Гугъл се приготвя да поддържа кошчето в приложението Files by Гугъл, само че до момента то не се е появило в формалната версия.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР