Глобалният технологичен бранд HONOR обяви, че програмата Android 15 Beta

...
Глобалният технологичен бранд HONOR обяви, че програмата Android 15 Beta
Коментари Харесай

HONOR представя Android 15 Beta за разработчици на софтуер за моделите си Magic6 Pro и Magic V2

Глобалният софтуерен бранд HONOR разгласи, че програмата Android 15 Beta 1 към този момент е налична за разработчиците на HONOR от 10 май. HONOR Magic6 Pro и HONOR Magic V2 са първите устройства, които получават тази актуализация. Тази стратегия предлага ранен достъп до най-новите актуализации на Android за разработчиците на HONOR, което им разрешава да тестват нови функционалности и да подобрят съвместимостта на приложенията си във флагманите на HONOR. Потребителското преживяване ще бъде доста усъвършенствано от идната актуализация на Android 15, която ще включва усъвършенствана сигурност и дискретност, усъвършенствано ръководство на ресурсите на устройството и по-безпроблемно и безпрепятствено преживяване.

Оптимизирана дискретност и сигурност

С Android 15 потребителите могат да защитят персоналните си данни и да имат повече надзор, тъй като самото устройство оперира в една по-сигурна среда. Програмата вкарва SDK sandbox — по този метод рекламни и други услуги се извършват в ограничаващ режим, което предотвратява приложения на трети страни да събират персонални потребителски данни. За да усъвършенства в допълнение поверителността на потребителя, Android 15 вкарва и усъвършенстван знак за дискретност (Privacy Indicator) с нов портал за ръководство на разрешенията. Така потребителите са по-наясно със отбраната на тяхната дискретност и персонални данни, когато дават позволения за прилагане на персонална информация на функционалности като камера или микрофон.

Подобряване на продуктивността и енергийната успеваемост

Android 15 продължава да усъвършенства рамката за динамична продуктивност на Android (ADPF: Android Dynamic Performance Framework), която оказва помощ в ръководството на енергоемки приложения, като да вземем за пример гейминг приложения. По този метод приложенията взаимодействат със захранващата система на устройството и му оказват помощ да реагира по-добре на потребностите на графичния процесор, процесора и охлаждащата система. Това разрешава и на приложения, изпълняващи продължителни бекенд задания, да работят енергийно дейно.

Android 15 в допълнение усъвършенства персонализираните функционалности. Например, камерите в приложенията за обществените медии към този момент могат да управляват интензитета на светкавицата при снимане. Разработчиците могат да употребяват и приложно-програмния интерфейс на Android (API), както и принадлежности и запаси, предоставени от Гугъл, за спомагателна оптимизация при по-персонализирани потребителски сюжети.

Актуализацията на Android 15 Beta 1 към този момент е налична за HONOR Magic6 Pro и HONOR Magic V2. HONOR Magic6 Pro е добре прочут със своята магическа Falcon камерна система, вградения MagicLM и изкуствения разсъдък, основан на желание — достоверен образец за интелигентно устройство, основано в ерата на изкуствения разсъдък. HONOR Magic V2 преначертава границата сред типичните и сгъваемите смарт телефони — за първи път дебелината на сгъваем смарт телефон е под 10 мм, което го прави най-лекия и тъничък сгъваем телефон в света за времето си. И двата флагмана обезпечено ще получат 4 съществени MagicOS актуализации и 5 години актуализации на сигурността за своите световни консуматори.

HONOR самодейно поддържа разработчиците в адаптирането и усъвършенстването на техните приложения за операционната система Android, с цел да обезпечи най-хубавото потребителско преживяване. Android 15 Beta 1 към този момент е налична за разработчици, с цел да подобрят съвместимостта и създаването си на приложения за идната версия на Android. HONOR ще продължи да поддържа разработчиците и при идната актуализация на Android 15 Beta по-късно това лято.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР