Digital4Sofia: Online Advertising Conference се ражда след обединение в дигиталния

...
Digital4Sofia: Online Advertising Conference се ражда след обединение в дигиталния
Коментари Харесай

Представители на Google и Microsoft идват на конференция в София

Digital4Sofia: Online Advertising Conference се ражда след обединяване в цифровия отрасъл ражда

Светлин Желев 15:57 | 19.05.2024 0 Сподели

Най-четени

АвтомобилиДаниел Десподов - 11:25 | 18.05.2024

В Съединени американски щати преди малко в най-неочаквано място бе открит голям и необработен източник на литий

IT НовиниДаниел Десподов - 10:50 | 17.05.2024

Разгадаха огромната тайнственост по какъв начин античните египтяни са построили пирамидите

АвтомобилиИван Давидов - 0:03 | 18.05.2024

6 аргументи за какво Honda CR-V от 2006-а е най-надеждната кола, която можеш да си купиш с пари

Светлин Желевhttps://www.kaldata.com/Главен редактор

Двете водещи конференции в региона на цифровия маркетинг и онлайн рекламата се сплотяват за основаването на Digital4Sofia: Online Advertising Conference. Конференцията е определяна като събитието на годината в сектора и  ще се организира на 6 юни в Иновационен конгрес „ Джон Атанасов “, Sofia Tech Park. Тя е плод на съдействието сред Internet Media Group, уредник на огромните конференциите Digitla4 и Netpeak Bulgaria, основател на дългогодишната Online Advertising Conference.

Обединяването на двата екипа е стратегически ход, който трансформира събитието в най-голямата и на практика ориентирана конференция в страната, събирайки цялата digital marketing & eCommerce колегия под един покрив в 3 зали. По този метод, участниците ще имат опцията да получат достъп до сложно и разнообразно наличие, което покрива всички аспекти на цифровия бранш – SEO, eCommerce и AI и бизнес развиване. Трите тематични зали ще показват интернационално приети лектори и водещи експерти от България, които ще споделят своята експертиза и умения с посетителите.

Кои са сполучливите тактики за SEO след ъпдейтите в Гугъл през предходната година, Как можем да понижим върнатите поръчки и какви са най-хубавите пърформанс практики в цифровата реклама в обществените мрежи SNAPCHAT, X, TIKTOK, PINTEREST И REDDIT са част от тематиките, които ще бъдат водещи в трите тематични зали. Участниците ще бъдат обогатени с последните тактики и трендове в цифровия свят, ще получат и на практика техники, които могат да бъдат приложени незабавно. Лектори в програмата ще бъдат практици от разнообразни по естество, само че водещи български и задгранични марки като Гугъл, Microsoft, Notino и Flippa.com.

„ Щастливи сме, че в лицето на нашите сътрудници от Netpeak Bulgaria, срещнахме съидейник на задачите и визията на Digital4, а точно непрекъснато да надграждаме и да сътворяваме стойностен артикул, който дава на посетителите по-качествено наличие и преживяване. “, показа Преслав Бобев, ръководещ сътрудник на IMG Connect и уредник на Digital4.

„ За първа година Netpeak сплотява старания с Digital4 и това ни дава увереността, че дружно ще създадем една запаметяваща се конференция, която ще донесе доста добавена стойност на всички участници. Ще посрещнем представители на едни от най-успешните марки от страната и чужбина, които ще дойдат в София, с цел да споделят своя скъп опит “, акцентира Геннадий Воробьов, СEO & Co-Founder на Netpeak Bulgaria и уредник на Digital4Sofia OA Conf.

Digital4Sofia: Online Advertising Conference се реализира в партньорството с основните за бизнеса организации като Българска стопанска камара, Българска Екомерс асоциация, Българска асоциация по осведомителни технологии, Българска асоциация на PR организациите, Българската предприемаческа асоциация, Soft Uni и други.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР