Ивет Стайкова – внучката на актрисата Виолета Донева, която я

...
Ивет Стайкова – внучката на актрисата Виолета Донева, която я
Коментари Харесай

Изненадващи новини за внучката-убийца на Виолета Донева: Започнала е работа в затвора, а баща ѝ…

Ивет Стайкова – внучката на актрисата Виолета Донева, която я умъртви грубо с 54 удара с кухненски нож през есента на 2022 година, почнала работа в Сливенския затвор, където бе настанена преди няколко месеца. 18-годишната госпожица се труди в шивашкия завод. Това споделя нейният татко Иво Стайков, с който се чували по телефона всеки ден, откакто свършела отговорностите си. Свижданията им били по-редки, защото Стайков нямал опция да пътува до Сливен заради персонални аргументи, написа „ Ретро “.
„ Ивет се усеща добре, спокойна е. Когато се чуваме по телефона, тя към този момент ми звучи като уталожен и пораснал човек. В момента ми е комплицирано да пътувам до Сливен заради персонални проблеми, само че аз постоянно адресирам пари и всичко, от което има потребност. Всички свиждания в София и Ловеч виждам да не ги пропущам. На тези свиждания върви постоянно и майка й. Аз не просто пътувам до тези места, с цел да я видя. Искам да занеса всичко належащо, с цел да се усеща добре. Товаря целия багаж с торби, цялостни с храни и цигари. Стигало се е до такава степен чиновниците да се изненадат от количеството и да си затворят очите, тъй като съм надвишил разрешената норма. При едно рандеву служителят даже се отхвърли да брои дажбите. С Ивет се чуваме постоянно и по телефона. Тя свършва работа към 16:00 и по-късно ми звъни, с цел да приказваме. Заклевам се, че в никакъв случай няма да спра да се грижа за нея. Каквато и присъда да получи, колкото и години да лежи в затвор, ще я поддържам и обичам. Дори преди, когато съм имал тежки финансови проблеми и ми е помагал татко ми, щерка ми не е оставала на назад във времето.
Не е имало обстановка, в която да се постанова да проси от някого пари. Всички сме се грижили за нея “, споделя синът на убитата Виолета Донева от брака й с огромния кинорежисьор Людмил Стайков. До София упрекнатата в жестокото ликвидиране на личната си баба госпожица пътува, с цел да участва на правосъдните съвещания, а до Ловеч за психиатрично лекуване.
След броени дни Ивет трябваше да бъде абитуриентка в столично учебно заведение. При първите си изсллушвания пред магистратите ги умоляваше да я пуснат, с цел да, участва на бала си, само че това няма да се случи. Ивет към момента няма дефинитивна присъда.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР