Ексцентричният кулинар Лъчезар Чоткин е големият победител в шести сезон

...
Ексцентричният кулинар Лъчезар Чоткин е големият победител в шести сезон
Коментари Харесай

Победителят от Хелс Китчън с неочаквано признание: Истина е! Не исках да участвам в предаването!

Ексцентричният кулинар Лъчезар Чоткин е огромният победител в шести сезон на Hell’s Kitchen. Той готви един до друг със своята обичана Камелия, на която предложи брак в Кухнята на Ада. Роденият в Червен брег кулинар е на 31 години, само че от 18 години живее и се развива в чужбина. Прекарва 14 години в Милано, а от 4 е в Лондон, където работи като трети основен готвач в 5-звезден хотел. След включването си в Hell’s Kitchen, напуща работата си и се впуска в предизвикването на Кухнята на Ада. Големият победител е посетител в студиото на „ На кафе “, където споделя за провокациите в кулинарното риалити и за страстите след успеха си на огромния край.
„ Радвам се, че съумях да докосна сърцата на хората и че ме харесаха подобен, какъвто съм. Бях много време в изолираност и в този момент е друг действителния свят на открито. Срещам се и приказвам с доста хора. Не желаех да вземам участие в Hell’s Kitchen, макар желанието на майка ми. Притеснявах се поради българския ми език, защото от време на време имам компликации с намирането на думи или се забавям в изговарянето на изреченията. Другата причина е страха ми от началник Ангелов, защото той е непоколебим, обективен и с огромно сърце. Не бях сигурен в себе си, само че открих кураж. Записа ме моя другарка Деси и желая да й благодаря и да й изпратя сърце. Обадиха ми се от предаването, а аз по това време имах много работа в кухнята. Учудих се, тъй като ми звъняха от български номер и първоначално им споделих, че имат неточност, тъй като не съм се записвал за присъединяване в Hell’s Kitchen. След размисъл от 10 секунди, взех решение да се осмеля и това бе тип тестване по отношение на самия мен. Искрен съм и когато напусках работата си не споделих, че ще вървя в Hell’s Kitchen. Казах, че се прибирам в България. Оставих високо влиятелна работа в лондонски ресторант, за която доста се борих, само че взех решение да поема по различен път, който ме докара до тук. Не скърбя за нищо и мисля, че няма да върша стъпка обратно “, споделя в студиото на „ На кафе “ Лъчезар.
Той споделя, че доста хора му пишат, звънят, поздравяват и не съумява да отговори на всички. Семейството му и родителите му се гордеят с него и те са мотивацията му за победа. Щастлив е, че е съумял да им покаже, че всички тези години прекарани в кухнята не са били на вятъра.
Победителят подготвя особено за предаването три предписания, в който се причислява и приятелката му Камелия.
„ Връзката ни е напълно същинска и не е преиграване. Харесах Камелия през цялото време, само че за жалост тя си потегли доста рано и не можах да продължа напред с нея. Искрен съм и признавам, че непрекъснато си мислех да нея. Притеснявах се, че няма да ме чака и ще си откри някой различен “, признава кулинарът.
„ Камелия бе единствената, която влезе в персоналното ми пространство, без да ме познава, с цел да ми помогне и да ми окаже поддръжка, защото по това време имах непрекъснато някакви спорове. Седна до мен на дивана и от метода, по който разговаряхме и виждайки по какъв начин се вълнува, това ме докосна. След това започнах да й върша кафе всяка заран и я чаках да вечеряме дружно. Това е обич от пръв взор и такива моменти не би трябвало да се изпускат. Решил съм да съм с нея до края на дните ми “, споделя Чоткин.
Камелия първа призна възприятията си и околните й мислят, че е невероятно да се влюбят толкоз бързо. Привличането им е толкоз мощно, че мъчно приема раздялата. Предложението за брак я изненадва, трогва и за нея думите, с които Лъчезар се обърна към нея са доста красиви.
За споровете в кулинарното риалити
„ Не съм саботирал никого и постоянно съм се раздавал за всеки от моя тим като че ли аз съм с оранжева престилка. Доказах това на няколко индивида вътре в предаването. Останалите не желаеха да ме одобряват, тъй като съм друг. За мен началник Ангелов желае стандарт в предаването си и по тази причина би трябвало да се внимава и да се следи за него. Опитвах се да играя отборно с другите, само че те не желаеха да ме одобряват. Може би ме виждаха като конкуренция и правеха всичко, с цел да ме изгонят. Но желая да им благодаря, тъй като това се оказа мотивация да остана във формата до дъно. В Кухнята на Ада една минимална неточност може да е съдбовна “, разсъждава участникът.
За Камелия споровете са подбудени от обстоятелството, че го мислят за най-хубавия в кухнята и са желали да го отстраняват.
Чоткин признава, че е допускал неточности в кухнята и не е би постоянно съвършен, само че се е нуждаел от време да се приспособява. Често останалите участници го набеждаваха, че не е добър готвач, само че единственото мнение, от което той се вълнува е на началник Ангелов.
Кастингът за сезон 7 на Hell’s Kitchen към този момент е отворен. Всички, които желаят да се впуснат във вълнуващото кулинарното премеждие и да се учат персонално от началник Виктор Ангелов, могат да се запишат за кастинг на nova.bg/hk.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР