Операторът на инсталацията за пречистването на горива от нефтопродукти, съдържащи

...
Операторът на инсталацията за пречистването на горива от нефтопродукти, съдържащи
Коментари Харесай

,,Бит и влачен по коридорите на полицията“: Изчезна един от задържаните за контрабандната афера

Операторът на инсталацията за пречистването на горива от нефтопродукти, съдържащи вода, който е бил задържан на работното си място в частното пристанище „ Европа ” в Бургас, е липсващ и няма връзка с него. Става дума за Иван Долапчиев, който е товарел цистерна от инсталацията, снимана в фрагмента. Той е измежду 11-те индивида, задържани през вчерашния ден заран при интервенцията на ОДМВР-Бургас, Агенция „ Митници ” и Национална агенция за приходите, извършена след сигнал за съществуване и търговия с контрабандни горива с неплатен данък.
„ От моята компания са задържани 10 души – все мои чиновници. Сред тях е бил и брачният партньор на моя служителка – Кирил Кънев. Той инцидентно е попаднал на неточното място. Кънев е видял с очите си по какъв начин Иван Долапчиев е обичай и е влачен по коридорите на полицията, само че в този момент за него няма данни къде се намира ”, съобщи по телефона притежателят на порт „ Европа ” Николай Филипов. Вестта за акцията в пристанището му го е заварила в Турция. Утре той се прибира в Бургас и даде обещание да даде конференция, предава Флагман.
По изказвания от полицията, Долапчиев би трябвало да е освободен дружно с останалите 10 души. Но съгласно околните му, неговото положение е толкоз тежко, че не може да напусне нара си. Единадесетият задържан е бил водач от компания, държаща бензиностанции. Филипов е безапелационен, че може с документи да потвърди, че няма никаква контрабанда на горива и цялата комерсиална активност на територията на врата е била законосъобразна.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР