Иван Портних отново ще бъде кандидатът на ГЕРБ за кмет

...
Иван Портних отново ще бъде кандидатът на ГЕРБ за кмет
Коментари Харесай

ГЕРБ издига Иван Портних за кмет на Варна. Борисов ще обяви кандидата за София когато си поиска

Иван Портних още веднъж ще бъде претендентът на ГЕРБ за кмет на Варна. Това разгласи водачът на партията Бойко Борисов без да дава повече детайлности към избора.

Номинацията е направена, макар че Портних е обект на няколко следствия, в това число по свъв връзка с построяването на рибарско пристанище " Карантината " в Аспарухово. Инфраструктурата е издигната с пари от Европейския фонд за морско дело и риболовство. Самият Портних съобщи по-рано, че чака да бъде задържан преди локалния избор, като упрекна фрагменти от прокуратурата на Лаура Кьовеши в скрит план с деятели на " Демократична България ", ориентиран против самия него.

Борисов разгласи и още един претендент за кмет - този на Добрич. Там партията ще номинира Красимир Николов - началник на общинската конструкция на партията в града. Между 2017 и 2021 година той заема поста на заместник-областен шеф.

Лидерът на ГЕРБ още веднъж отхвърли да назове името на претендента на партията му за столицата. В петък той оправда неналичието на име за София с ретроградния Меркурий и иронично сподели, че чака астрологическото събитие да завърши. Въпреки че това към този момент се случи, Борисов към момента не е подготвен да разкрие кой ще бъде претендентът за кмет на столицата. Той съобщи пред публицисти, че ще го разгласи " когато си изиска ".
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР