Преди година и половина Тони Кристи седна за интервю, което

...
Преди година и половина Тони Кристи седна за интервю, което
Коментари Харесай

Тони Кристи „вече не се срамува“, след като разкри диагнозата деменция по телевизията

Преди година и половина Тони Кристи седна за изявление, което промени живота му. Докато приказва по малкия екран онлайн денем, артистът разкри, че е един от повече от 900 000 души в Обединеното кралство, които сега живеят с деменция. Но дали той се отхвърля след диагнозата си? Няма късмет. Всъщност 81-годишният мъж е толкоз ангажиран, колкото в никакъв случай не е бил.

„ Не ме интересуваше. Излязох обществено онлайн по малкия екран. Говорех за пакетирания обяд на Стеф, когато загатнах, че бях на доктор, който сподели, че имам началото на деменция. Тя сподели: „ О, имаш ли нещо срещу да поговорим за това? “ Говорех за моето турне и други неща, тъй че споделих „ Да, добре. “ Така се появи онлайн по малкия екран “, споделя ни той.

„ Не се срамих от това. Ето за какво приказвах за това, само че откогато го направих, бях спиран толкоз доста пъти от хора в магазини и по улиците, които споделяха: „ О, апропо, благодаря, че направихте това, което направихте. Съпругът ми или брачната половинка ми, или сестра ми, или ка...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР