Двукратният победител от US Open Анди Норт вярва, че наемният

...
Двукратният победител от US Open Анди Норт вярва, че наемният
Коментари Харесай

„Наемният убиец“ Брукс Коепка, когото трябва да победи на PGA шампионата на САЩ – Анди Норт

Двукратният победител от US Open Анди Норт има вяра, че „ наемният палач “ Брукс Коепка ще бъде индивидът, който би трябвало да победи, до момента в който пази своя шампионат на US PGA купа.

Победата на Koepka в Oak Hill предходната година го направи първия голф състезател на LIV, спечелил огромен шампионат, откакто се причисли към финансирания от Саудитска Арабия разколник и значи, че е спечелил повече огромни шампионати (пет) от постоянните PGA Tour събития ( четири).

Бившият номер едно в света също завоюва три от последните шест PGA шампионата в Съединени американски щати – и приключи втори в различен – и се насочва към Валхала след рекордната си четвърта LIV победа в Сингапур.

„ Мисля, и в действителност споделих, че той е поръчков палач, просто “, сподели анализаторът на ESPN Норт по време на конферентен диалог за разпространение на годишната второ огромно.

„ Той се появява на огромно състезание, отваря шкафчето си и ето нещо като „ Мисията невъзможна “. Ето вашата задача, отидете да убиете някого тази седмица. Ето по какъв начин...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР