Иван Григоров беше един достоен българин, антикомунист, човек, който е

...
Иван Григоров беше един достоен българин, антикомунист, човек, който е
Коментари Харесай

Вицепремиерът Валери Симеонов за убития в катастрофа журналист Иван Григоров

Иван Григоров беше един заслужен българин, антикомунист, човек, който е лежал в пандизите по времето на социализма и дълготраен водещ на телевизия СКАТ. Човек, който може да служи за образец. " Това съобщи вицепремиерът Валери Симеонов и притежател на телевизия СКАТ във връзка гибелта на един от най-емблематичните водещи у нас Иван Григоров. 

Той умря на 8 януари на 92-годишна възраст, откакто е бил блъснат в Бургас. По първична информация до момента в който пресича на излизане от малкия екран, където е правел запис на рубриката си " Другата история ", Григоров е ударен от такси. Откаран е по неотложност в болицата със строшен крайник и след две седмици губи борбата за живота си.

На въпрос на Пик, по какъв начин ще разяснява изявлението на Министерство на вътрешните работи, че сигнал за блъснат човек не е постъпвал при тях, тъй като са били неработни дни, Валери Симеонов съобщи, че това е неприемливо. 

" При пътно транспортно произшествие би трябвало да бъде записано. Трябва да се създадат следствени дейности и да се откри кой го е блъснал ", безапелационен е водачът на НФСБ. 

По-рано през днешния ден стана ясно, че в ОД на Министерство на вътрешните работи Бургас тече вътрешно следствие за неналичието на данни за пътно произшествие в центъра на града, освен това с присъединяване на очевидци, сигнализиране на тел. 112 и настаняване на потърпевшия в болница. 

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР