ИТН и днес е в центъра на политическия скандал, макар

...
ИТН и днес е в центъра на политическия скандал, макар
Коментари Харесай

ДЕНЯТ В НЯКОЛКО РЕДА: на фронта на ИТН нищо не е спокойно

ИТН и през днешния ден е в центъра на политическия скандал, въпреки и в малко по-приглушен звук след вчерашните бурни взаимни обвинявания сред отцепници и управление кой е по-голяма мутра и кой мисли повече за България. Партията на Слави Трифонов към този момент олеква с петима депутати, а спортният министър в оставка Радостин Василев имаше във вторник още доуточнявания и разкрития. Той отхвърля " оня запис " с депутатката Христинка да е опасност към нея, предложил да ѝ прати юридическа помощ.

Премиерът Кирил Петков продължи да пръска оптимизъм - не напълно оневинен. Отново заявява убеденост, че ще има 12 депутати, които да поддържат държавното управление, т. е. се търсят още седем. Той разгласи и че оставки на министри няма да бъдат гласувани, до момента в който не се откри болшинство от 121.
Антикорупционният фонд (АКФ) дава на европрокурорите на Кьовеши абсурда " Таки-Маки ", а обвиненият, че е предложил подкупи в аферата - Пламен Моллов, се покри, с цел да не се яви в парламентарната антикорупционна комисия. Руският опозиционер Алексей Навални е в неопределеност за юристите и сподвижниците си. Според затворническите управляващи е изместен на място с по-строг режим. Коалицията в поддръжка на Украйна стартира да се огъва, времето работи за съветския водач, демонстрира изследване на Ройтерс
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР