Историческо постижение на фона на враждебна бизнес средаHuawei покори втори

...
Историческо постижение на фона на враждебна бизнес средаHuawei покори втори
Коментари Харесай

Huawei за първи път с приходи над 100 млрд. долара

Историческо достижение на фона на враждебна бизнес среда

Huawei покори втори исторически връх тази година (снимка: Huawei)

Приходите на китайския софтуерен колос Huawei ще превишат тази година 100 милиарда долара- Това се случва за първи в историята на компанията, която се сблъска в последно време със съществени ограничавания за водене на бизнес в Съединени американски щати и други страни – техни съдружници.

Huawei към този момент разгласи едно историческо достижение – продажбите на смарт телефони с китайския бранд надвишиха за първи път тази година 200 млн. броя. 2018-та ще се окаже историческа и за приходите на най-големия снабдител на телекомуникационно съоръжение и състезател от Топ 3 на международния пазар за смарт телефони – постъпленията на Huawei се чака да доближат 109 милиарда $, заяви Ройтерс, позовавайки си на заместник-председателя на борда на шефовете Гуо Пинг.
още по тематиката
Очакваният финансов резултат е с 21% по-висок спрямо предходната година. Анализаторите означават, че компанията демонстрира изключителни финансови триумфи в неподходяща бизнес среда. Към проблемите на Huawei в Съединени американски щати, където управляващите на процедура не разрешават на китайския производител да прави бизнес, се наслагват забрани във Англия, Нова Зеландия и Австралия за присъединяване в търгове за 5G мрежи.

Huawei мъчно ще продава 5G съоръжение и в Германия, въпреки че държавното управление там не разполага с доказателства за шпионаж от страна на китайския снабдител. На този декор Huawei е сключила 25 контракта за създаване на мрежи от пето потомство по целия свят и – съгласно анализаторите – точно тя е водещият състезател в бранша.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР