С убедителна победа ГЕРБ-СДС ще състави кабинет, който да изкара

...
С убедителна победа ГЕРБ-СДС ще състави кабинет, който да изкара
Коментари Харесай

Желязков от Враца: С убедителна победа ГЕРБ ще състави кабинет с пълен мандат! Трябва ни стабилност

С безапелационна победа ГЕРБ-СДС ще сформира кабинет, който да изкара своя цялостен мандат! Трябва ни непоклатимост! Кампанията е кална, всички мостове към този момент са изгорени! ПП-ДБ употребяват страховете на хората.

 

Това съобщи лидерът на листата за евродепутати на ГЕРБ-СДС Росен Желязков по време на среща със симпатизанти във Враца.

 

Той даде обещание, че партията ще направи всичко допустимо България да има държавно управление, което да изкара цялостен мандат, в края на който България да е преди всичко по покупателна стойност на Балканите.

 

Желязков разчете късметчето, паднало се на водача на ГЕРБ Бойко Борисов във Враца с капучиното му като знак за шанс на изборите на 9 юни. 

  " Днес някой седи на сянка, тъй като преди доста време някой различен е посадил дърво ". И допусна, че това е не просто шанс, а предвещание. " 12 години държавните управления на господин Борисов садяха дървета ", сподели Желязков, който води листата на партията за Европейския парламент.

" Време е тези, които стоят под сянката на дърветата на господин Борисов, да излязат на слънце. Ако са живи хора, няма да се изплашат от слънцето, най-вече да заловен загар. Но в случай че са вампири - знаете какво става с вампирите и слънцето ", сподели той.

" Черната акция има противоположен знак ", предизвести Желязков политическите си съперници, които си вършат акция на гърба на ГЕРБ.

България има потребност вследствие на тези следващи избори да реализира непоклатимост - освен напредък, само че и непоклатимост на обособените институции, на работата на органите, на взаимоотношенията на хората в обществената сфера, на поколенията и непоклатимост за утрешния ден, а не просто взиране в пропагандата на хората, които мислят, че единствено игра със страховете на хората е печелившия метод, уточни Желязков.

Според него акцията е кална и всичко мостове към този момент са изгорени, по тази причина той прикани " Промяната " да не не престават с " неприятния " метод на водене на предизборна акция, а консултантите на втората политическа мощ употребяват страховете на хората.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР