Нека обаче да го разберем правилно, когато анализираме поведението и

...
Нека обаче да го разберем правилно, когато анализираме поведението и
Коментари Харесай

Тайсън Фюри е разбойник, груб и има право. Неговият баща, който блъска главата, е водещ на карнавал на ужасите. Но аз все още искам той да спечели

Нека обаче да го разберем вярно, когато проучваме държанието и държанието му и това на хората към себе си – това е бокс в тежка категория, а не бални танци.

Не постоянно ли е било по този начин – не сме ли виждали от време на време неприятно държание в бокса? Имахме Майк Тайсън, който искаше да изяде бебетата на Ленъкс Луис, да се бие по улиците, да се измъква и да си проправя път през обществото и да споделя на други бойци, че ще ги убие. Дори най-великият Мохамед Али назова Джо Фрейзър чичо Том и взе участие в телевизионни излъчвания през 70-те години, казвайки на света, че белият човек е дяволът. Имахме Дон Кинг като водещ промоутър в света на един стадий и той беше наказан за непредумишлено ликвидиране и машинация. И в този момент имаме Фюри и неговите лудории и вярвания. Това е единствено дребна моментна фотография на някои от основните герои в, по подигравка на ориста, това, което смятам за най-благородния спорт.

Тайсън Фюри не е от най-л...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР