Истинското ЦСКА, представлявано от Дора Милева, ще съди ЦСКА-София за

...
Истинското ЦСКА, представлявано от Дора Милева, ще съди ЦСКА-София за
Коментари Харесай

ЦСКА ще съди ЦСКА-София, делото може да бъде спряно при едно условие

Истинското ЦСКА, представлявано от Дора Милева, ще съди ЦСКА-София за непозволено потребление на емблеми, научи Sportal.bg . Синдикът на армейците е получил “зелена” светлина за дейностите си от Софийски градски съд на 6 февруари 2018 година посредством следното известие:

Закрито/разпоредително съвещание от 6.2.2018
Резултат: С предписание
На синдика по подготвеност. Указва на синдика, че следва, в случай че откри учредения за това, да предприеме съответните дейности посочени към опазване името на длъжника, в частност - записаните от него търговски марки.

Дора Милева към този момент е поискала от патентното ведомство да забрани потреблението на три емблеми. Едната е тази, която се употребява от ЦСКА-София към сегашния миг - с трите звезди и надпис “70 години”.

Делото в съда пък ще е за обезщетение за нанесени вреди, което синдикът ще предяви към ЦСКА-София.

Sportal.bg се свърза с Дора Милева, която отхвърли коментар, само че посочи, че в случай че “Ред енимълс” заплати 8-те милиона за достоверната емблема на ЦСКА, тя ще приключи делото против ЦСКА-София.

Както е известно, с цел да се случи заплащането, първо би трябвало да се произнесе Софийския апелативен съд. След окончателното решение “Ред енимълс” ще има 7-дневен период да внесе въпросните 8 милиона по специфична сметка.

Т.е. в случай че САС желае да помогне на ЦСКА-София, не би трябвало да отсрочва във времето нареждането за заплащането на парите за емблемата, а да вземе решение допустимо най-бързо.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР