Истинско чудо беше спасяването на малко 3,5-месечно бебе, извадено от

...
Истинско чудо беше спасяването на малко 3,5-месечно бебе, извадено от
Коментари Харесай

„Бебето-чудо“, оцеляло от трагедията в Турция се събра с майка си (видео)

Истинско знамение беше спасяването на малко 3,5-месечно бебе, извадено от руините на постройка в Хатаи след 128 часа под отломките.

Повече от 5 дни без вода, храна, в цялостен мрак, при неподходящи условия (нощните температури падали под нулата) прекарала напълно сама дребната Бетин Бегдаш, която сестрите наричали Гизем (мистерия).

След като било извадено от руините, бебето било настанено под наблюдаване в градската болница в Адана, където му е оказана първа помощ.

При първия обзор в кола за спешна помощ лекарите не разкрили здравословни проблеми на бебето и след къс престой в болничното заведение в Адана тя е откарана с президентски аероплан за Анкара. Там бебето е настанено в лечебно заведение, където лекарите провели серия от прегледи в градската болница в Етлик.

След това Бетин е откарана с частен аероплан от Анкара назад в Адана. В Адана бебето било посрещнато от министър Дерия Яник, който предал бебето на майката Жасмин Бегдаш, чието лекуване продължава в градската болница в Адана. Жасмин Бегдаш, майката на детето, също била избавена жива, а татко й и двамата й братя са починали.

След ДНК тест майката и детето се събрали още веднъж 54 дни по-късно.

Министърът по фамилните въпроси и обществените служби споделил: „ Детето, избавено от екипи за търсене и избавяне 128 часа след злополуката, е същинско знамение. Фактът, че то оцеля и няма здравословни проблеми, доста изненада всички. “

Министър Дерия Яник споделя: „ Свързването на майката и детето е едно от най-ценните неща на света. Да бъдем сътрудник в това благополучие в действителност означаваше доста за нас. Но Гизем в този момент е нашето дете. Нашата поддръжка постоянно ще бъде с Гизем..

Пожелавам и се надявам Аллах да ги подари с дълъг и благополучен живот и в никакъв случай повече да не се разделят Нека постоянно има хубост, добрина, разцвет, благоденствие, благополучие за всички деца в нашата страна и по целия свят. Това е нещото, което желаеме да станем очевидци на това благополучие. “

Нека пораства живо и крепко бебето, чието избавление може да се назова същинско знамение.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР