Истинска сензация се оказа тибетски ръкопис на 2500 години. В

...
Истинска сензация се оказа тибетски ръкопис на 2500 години. В
Коментари Харесай

Древен ръкопис описва Ковид. Дава лекарство

Истинска сензация се оказа тибетски ръкопис на 2500 години. В него се показват белодробно заболяване, причинителя му и лекарството против него. Експерти, анализирали текста, означават, че описанието мощно прилича това на ковид, който през днешния ден към този момент порази над 40 милиона души по целия свят, заяви БЛИЦ.

В текста, наименуван " Гюд-джи ", се приказва за кръговиден вирус с тъпи разширения. Описаната епидемията се назовава ниен-рим.

Текстът стартира с обстоятелството, че хората в ерата на Кали-юга са станали меркантилни и алчни. Сякаш всички човешки полезности били скрити в сандък. Започнала битка за религии и за запаси. Това държание предиздвикало висшите сили да изпращат епидемии на земята, които се популяризират посредством дишане. Жертвите на ниен-рим са имали белодробни проблеми, зной, кашлица, тресчица, болки в корема и обриви. По кожата им се появявало мрачно акне и вследствие на отрицателния резултат върху червата започвала кървава диария.

Вирусът се разпространявал в тялото доста бързо: наранени били мускулна тъкан, кръвни канали, кости и жизненоважни органи.

Ръкописът съдържа и най-важният отговор - по какъв начин се лекува заболяването: с билкови отвари, хапчета, пасти и лечебна бира.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР