Ислам Махачев и Александър Волкановски са готови да направят реванш,

...
Ислам Махачев и Александър Волкановски са готови да направят реванш,
Коментари Харесай

Махачев и Волкановски се разбраха за реванш

Ислам Махачев и Александър Волкановски са подготвени да създадат реванш, след багра им за купата в лека категория на UFC. Махачев завоюва със съдийско решение в Австралия преди десетина дни, само че двамата към този момент обмислят нов пердах в Абу Даби.

Двамата поговориха за това в среща зад кулисите след багра им на UFC 284. Махачев съумя да победи с единомислещо решение и отбрани купата си. Волкановски не беше удовлетворен от загубата, която не му разреши да стане първенец в две категории. В своя акаунт в YouTube австралиеца пусна видео, в което сподели по какъв начин двамата се срещат след борбата им.

Ислам и Алекс се прегръщат и се схващат за реванш в Абу Даби. Не е ясно по кое време ще се случи този реванш, само че евентуално ще бъде през 2024 година.

На клипчето Волкановски пита „ Може ли отново? “ Отговорът на Махачев е " Разбира се. " Волкановски: „ Може би в Абу Даби. Заслужихте си. Мой ред е да бъда освиркван “. Миг по-късно Волкановски повтори молбата си, когато в близост се събраха още хора. Волкановски попита " Ще вършим ли реванш? " Махачев отвърна  " Да, за какво не? " Мениджърът на Махачев:  " Този път в Абу Даби. "   Волкановски:  " Да, по този начин е почтено. "

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР