Искате детето Ви да знае чужди езици? Да го изпратите

...
Искате детето Ви да знае чужди езици? Да го изпратите
Коментари Харесай

Този детски лагер е хит

 Искате детето Ви да знае непознати езици? Да го изпратите на лагер през ваканцията е един от тези способи. Днес ще ви разкажем за един подобен лагер от първо лице – през очите на едно от децата, взели присъединяване. В този се приказва на британски. Всички учители, аниматори приказват съвършен британски. С групите постоянно има и асистент, който приказва български – при положение, че дребните имат потребност от нещо.

Нашият млад осведомител успокоява връстниците си, че се учи единствено към 2 до 3 часа на ден – съгласно това какво знаят децата. Децата са разграничени в две групи – дребни до 11 години и огромните над 12 и нагоре. Останалото време е запълнено с раздвижващи и развлекателни занимания.

" Сутрин се будим в 8:30 “, споделя ученикът. " След като се облечем, учителите идват да ни вземат и отиваме на закуска. След това по-малките учат, а огромните са отвън хотела и се занимават с походи, пейнтбол и така нататък Когато ученето свърши, всички се прибират по стаите и се подготвят за обяд. След това е ред на огромните да седнат в час, а останалите се развличат.

Обядът е в 12:30. След обяд целият лагер се събира в зала, където на децата се изяснява какво ще би трябвало да носят, до момента в който са на открито. Обличат се и потеглят към заниманието. “ Тук дребният изяснява по-подробно за интензивностите: " Най-често те се организират в. Това е по този начин, тъй като детският лагер се намира в Банско, както и за децата да са на чист въздух.

Освен дейностите, които загатнах, има и качване до Бъндеришката поляна. Там децата играят и за по-големите като атракция е предоставена най-дългата водна пързалка в Европа – тя е дълга 350 метра. След като разходката свърши, децата се връщат в хотела и идва време за занятие номер две. В него влизат плуване, йога, а също и конна езда. Но това не значи, че децата не учат там. Те играят на игри с топки и изобщо се раздвижват. Заниманието протича към един час и идва време за вечеря. Естествено, в случай че са били на плуване, преди този момент се преобличат и изкъпват.

Вечерята свършва в 19:30 и децата се събират в залата.

Пропуснах да вметна нещо доста значимо – децата имат право да употребяват телефона си единствено сред 20:00 и 21:00, като е наложително да се обадиш на родителите си. В останалото време се организират интензивности, като в два от седемте дни има киновечер. В нея съгласно възрастта си двете групи деца гледат филм на британски език. Между 21:30 и 22:00 малчуганите се водят по стаите. По-късно учителите минават да видят дали те са заспали. Така приключва един ден в лагера, “ споделя нашият дребен другар и добавя:

" Има и още нещо забавно: и двете групи се разделят по шапки – алена, синя, оранжева и жълта. Също при започване на седмицата оцветяваме тениските, които ни дават. Всеки си има три тениски и когато сме на открито всеки би трябвало да я носи. В края на седмицата постоянно има церемония вечер, в която се танцува и се дават награди за всяка група. Тази вечер продължава до по-късно. Като споделих група, забравих да загатна, че всяка група си има личен преподавател “.

Детският лагер " “ учи децата, че да знаеш непознати езици е хубаво. Това демонстрира, че искаш да си просветен и ученолюбив. Освен това е прекрасен метод за отмора и време в природата. " На децата лагера им харесва, тъй като е метод да получат нови познания и да отпочинат “, разяснява младият участник. " Запознавам се с нови хора. От друга страна ми липсва фамилията. Също ми подхожда, че вървим в природата. Прави ми хубаво усещане, че в лагера доста прецизно се съблюдават разпоредбите и че учителите са благи. Препоръчвам Ви да отидете на този, тъй като е доста добър метод да научите непознат език и дружно с това да се движите и да се храните здравословно. Ако желаете да научите непознат език, да починете в планината, да учите йога и доста други занимания – това е мястото! “
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР