Искам да ви кажа колко съм щастлив да съм тук

...
Искам да ви кажа колко съм щастлив да съм тук
Коментари Харесай

Макрон обяви какво означава посещението му, след като 10 години френски президент не е идвал в България

Искам да ви кажа какъв брой съм благополучен да съм тук и да удостоверявам другарството сред нашите две страни. От 10 години президент на Франция не е идвал в България. Това посещаване е за укрепване на нашата връзка. Това съобщи френският президент Еманюел Макрон след формалната среща сред него и президентът Румен Радев.

Вие подчертахте естеството на нашите връзки. Измерението, което франкофонията има в България. Както в обществото, по този начин и в стопанската система ", обърна се той към Радев и добави, че френската делегация е тук като знак, с цел да се насърчат френските предприятия да си сътрудничат с българите - да се основават в България предприятия и фабрики.

" Нашето двустранно съдействие почива на положителните отношение сред нашите администрации. Подчертахме, че би трябвало да се задълбочат връзките сред нашите армии. Тези връзки почиват на нашия европейски план и на рамката, която слага Европейски Съюз, добави той.

Имаме съвпадения на мненията по три съществени тематики - една от тях е промяната на директивата за командироване на служащи и чиновници. Благодаря, че ясно се обявихте против обществения и данъчен дъмпинг, обърна се Макрон към президента Радев. Целта на тази инструкция е нашите съграждани да живеят по-добре, да имат по-високо равнище на живот, добави той.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР