Iron Gate Studios, разработчикът на една от най-популярните в момента

...
Iron Gate Studios, разработчикът на една от най-популярните в момента
Коментари Харесай

Iron Gate не планират PlayStation версия на Valheim засега

Iron Gate Studios, разработчикът на една от най-популярните сега игри Valheim, споделиха, че към сегашния миг нямат проекти да основават версии за PlayStation и Nintendo Switch на играта си. Това стана ясно от изявление на един от старши разработчиците в студиото Джонатан Смерс с Xbox Expansion Pass подкаста. Фокусът на студиото им е само Xbox.

„ В момента гледаме само към Xbox, само че в никакъв случай не знаеш “, споделя Смерс. Изказването му несъмнено обнадеждава притежателите на PlayStation конзоли. Поводът за изявлението със Смерс беше вчерашната премиера на Valheim за платформите на Xbox One, Series X и S. Играта направи дебют също по този начин и в Xbox Game Pass, както и в магазина на Microsoft. Iron Gate обезпечават също по този начин и цялостен кросплатформена игра сред лични компютри и Xbox конзолите.

Valheim излезе в Steam през февруари 2021 и се трансформира в голям триумф за Iron Gate Studios. Ролевото сървайвъл премеждие се продаде в десетмилионен тираж за малко повече от година след появяването си в магазина на Valve. Последното обновяване за Valheim излезе в края на предходната година, представяйки напълно нов биом, девет нови създания, нов необут и 20 типа подръчни материали, 15 нови типа храна, нов вид тюрма, над 20 нови премета и други

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР