Ирландската ММА звезда Конър Макгрегър се забърка в жесток скандал

...
Ирландската ММА звезда Конър Макгрегър се забърка в жесток скандал
Коментари Харесай

Жесток ММА скандал! Конър Макгрегър сам се предаде на полицията

Ирландската ММА звезда Конър Макгрегър се забърка в нечовечен скандал в Ню Йорк и беше разгласен за търсене от полицията.

Председателят на UFC Дейна Уайт e разговаряла с някогашния международен първенец с две трофеи в тежка категория, малко преди той да се съобщи на нюйоркската полиция. Тя му споделила, че тъкмо "това е нещото, което той би трябвало да направи. "

По време на издирването му, неговият частен аероплан беше блокиран на летището, а той нямаше право да напуща Съединени американски щати.



Причината за големия скандал е нахлуване против рейс, в който е трябвало да пътува друга ММА звезда - Хабиб Нурмагомедов. Двамата имаха словесна престрелка през последните дни и седмици, която най-после ескалира.

Дагестанецът назова Макгрегър “Бъргър Кинг”, което очевидно не му е харесало.

“Не желая да имам нищо общо с Макгрегър. Не мисля и че някой към този момент ще има интерес от него след случилото се. Добре, не харесва Хабиб и не утвърждава случилото се сред тях. Просто да излезе и да се бие с Хабиб, а не да атакува рейса. Полицията ще се погрижи за него. Очаквам самичък да се съобщи. Знам, че няколко души ще подадат тъжби против него”, разяснява пред медиите президентът на бойната федерация UFC по-рано.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР