Интервю с проф. д-р Георги Попов, началник клиника по Инфекциозни

...
Интервю с проф. д-р Георги Попов, началник клиника по Инфекциозни
Коментари Харесай

Инфекционистът на републиката съветва frognews.bg

Интервю с проф. доктор Георги Попов, шеф клиника по Инфекциозни заболявания, УМБАЛ ”Софиямед ”, София

 

Надвисналата заплаха, под чиято заплаха живеем ден след ден (вече повече от три години), ни накара да ценим здравето си повече от всеки път. Изправени на нокти от страха, всяка заран се питаме дали вършим задоволително, с цел да се защитим.

 

За коментар потърсихме видния инфекционист проф. доктор Георги Попов, който през всичките тези години стои на първа линия в битката с COVID-19, тъй че надали ще е пресилено, в случай че го назовем „ инфекциониста на републиката “.

Здравейте, проф. Попов! Откъде се взеха тези нетипични вируси, за какво ни нападнаха тъкмо в този момент?

 

Здравейте! Истината е, че вирусите са съществували доста преди появяването на актуалния човек. Във времето ние сме се приспособили да съжителстваме с тях, с помощта на комплицирано устроената ни имунна система. Появата на нови или разновидности на съществуващите вируси са провокации за нашата имунна система. Напрегнатото ни всекидневие, стресът и нездравословния метод на живот също оказват въздействие и тя не е в положение да реагира бързо и съответно на заплахата.

А следователно по какъв начин да се опазим?

 

Правилният метод е да подсилим нашия имунитет, чиито способи на работа могат да бъдат оприличени на „ добре проведена формация от професионални убийци “. Макар и много колоритна, фразата образно разказва какво в действителност се случва, когато имунитетът ни се изправи против чужд противник. Разгаря се борба, а с цел да излезем спечелили, нашият „ имунен отряд “ би трябвало да е с задоволителна бройка, да е уместно въоръжен и да бъде командван ловко и с твърда ръка. Постигането на баланс в имунната система при отговор на външна опасност се трансформира в приоритет на учените от целия свят. Те се концентрираха върху основаването на средство, което да ни подкрепи в битката за запазване на нашето здраве. Резултатът, който у нас бе показан с името Tibanol (Тибанол), работи по едно и също време в две направления: 1. Допринася за по-бързото възобновяване на организма; 2. Оказва имуностимулиращ резултат. Това го наложи в моята процедура, а към този момент и измежду от ден на ден сътрудници.

.

На какво се дължи неговата успеваемост?

 

Няма да е пресилено, в случай че кажа, че Tibanol се откроява както с комбинацията от съставки в неговата формула, по този начин и с софтуерните спецификации. Това обуславя неговите качества. Той е с най-богатия синергичен състав, включващ естествени субстанции с потвърдено противовирусно и имуностимулиращо деяние. В Tibanol се съдържа невероятното вещество лактоферин, което медицината назовава имунен фактор №1, защото капацитетът му е задоволително огромен, с цел да обезврежда всеки вирус, като в това време държи имунните реакции уравновесени и под надзор. Нещо повече, в продукта лактоферинът е смесен с в допълнение количество коластра, бета-глюкан, джинджифил и прополис, както и незаменимите витамини и минерали – в това число цинк и селен. Всичко това е в течен тип, с цел да се подсигурява оптимално асимилиране, а от там и по-бърз и добър резултат. Допълнителна гаранция за успеваемостта на Tibanol дава и специфичната новаторска двойна капсула, която обезпечава двуетапно освобождение на съставките. С нейна помощ се резервира биологичната интензивност на веществата и им се обезпечава гладко постигане до тънките вътрешности, където се усвояват. Като резултат от всичко това Tibanol оказва помощ за цялостна отбрана с цялостно покритие. Той се явява най-обещаващият натурален прийом за поддържане на положително здраве, даже и в рискови обстановки.

Само когато сме заболели ли се употребява този артикул?

 

Не би трябвало да забравяме, че профилактиката е най-хубавата тактика против вирусните болести. Затова предлагам Tibanol както като предварителна защита и отбрана от възможна вирусна зараза, по този начин и като средство за ефикасна битка с настъпило заболяване. За предварителна защита в рисковите интервали се приема по 10 дни месечно в продължение на най-малко 3 месеца. При към този момент зародило заболяване е целесъобразен първичен 30-дневен непрестанен банкет, след което се минава към 10-дневната скица, тъй че да се стабилизира положението. И в двата случая дозата е единствено 1 капсула дневно. Tibanol е с доста добра търпимост и е подобаващ даже при лица, които всекидневно одобряват други медикаменти.

.

Можете да откриете Tibanol в най-близката аптека до вас.

 

 

Източник: 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР