Интересна, но непотвърдена до този момент информация, се появи през

...
Интересна, но непотвърдена до този момент информация, се появи през
Коментари Харесай

Слух: Хабиб Нурмагомедов бил нокаутиран по време на спаринг

Интересна, само че непотвърдена до този миг информация, се появи през миналата вечер.

Според „ достоверни източници “ от Съединени американски щати, първенецът на UFC в лека категория Хабиб Нурмагомедов е бил нокаутиран по време на една от тренировките си дни преди да се върне в Русия.

„ Орелът “ отпътува за родината си в края на март, където трябваше да приключи подготвителният си лагер за UFC 249. В следствие първенецът не бе позволен да лети назад за Щатите и това наложи неговото премахване от събитието, което пък бе анулирано.

Но съгласно уеб страницата MiddleEasy, дагестанецът е бил прострян на земята по време на спаринг, като информацията е била споделена от надеждни източници. Ако има доза в истина в тези изказвания, то най-вероятно въпросната преживелица се е разиграла в залата на „ American Kickboxing Academy “, където Хабиб тренира под управлението на Хавиер Мендес.



Самият ментор преди дни се изрече в поддръжка на Нурмагомедов, който бе упрекнат, че преднамерено е отпътувал за Русия по време на ковид пандемия.

„ Не той избра да не се състезава “, съобщи треньорът.

„ Той просто се прибра да довърши лагера си и чакаше да му бъде обявено местонахождение. Те не съумяха да му дадат такова и той не получи позволение да лети “, добави Мендес.

boec.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР