Името на кандидата на ГЕРБ за кмет на София няма

...
Името на кандидата на ГЕРБ за кмет на София няма
Коментари Харесай

Борисов: Кандидатът за кмет на София ще ви хареса, но няма да го обявим днес

Името на претендента на ГЕРБ за кмет на София няма да бъде оповестено през днешния ден. Това разгласи Бойко Борисов по време на брифинг в коридорите на Народното събрание.

„ Ще ви хареса ”, добави той и дефинира решението като ексцентрично.

Борисов прикани Атанас Атанасов да се върне отпред на комисията за надзор над службите. Припомняме, че в сряда Атанасов подаде заявки за отдръпване от председателския пост. Като претекст за решението на Атанасов от ПП-ДБ показаха, че от ГЕРБ-СДС е бил стихотворец ангажимент за промяна на службите, който е бил отдръпнат.

Малко по-късно и депутатът от Движение за права и свободи Делян Пеевски съобщи, че партията му няма да поддържа промяната, макар че преди няколко дни от Движението показаха друго мнение.

Бившият вътрешен министър и сегашен народен представител от „ Продължаваме промяната – Демократична България ” Бойко Рашков поема председателското място на Комисията за надзор над службите за сигурност, използването и потреблението на специфични разследващи средства и достъпа до данните по Закона за електронните известия за тази пленарна сесия. Това разгласи ръководителят на Народното събрание Росен Желязков от трибуната на Народното събрание.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР