Български възход на Стефан Янев разпространи своя позиция относно атентата

...
Български възход на Стефан Янев разпространи своя позиция относно атентата
Коментари Харесай

Ето каква е позицията на Български възход за атентата срещу Роберт Фицо и заплахите срещу Вучич

" Български напредък " на Стефан Янев популяризира своя позиция по отношение на атентата против словашкия министър председател Роберт Фицо. Тя е оповестена от профила на политика в една от обществените мрежи, наблюдава " Фокус " .

Ето какво пишат от групировката:

Битката за Европа стартира да взима жертви. В дословния смисъл, тъй като в преносния смисъл почналата промяна на Европейски Съюз през последните години - след Ковид пандемията и войната в Украйна, към този момент взима жертви във финансов, стопански и обществен аспект.

След атентата против словашкия министър председател Роберт Фицо, който се бори за живота си, през днешния ден научаваме, че смъртни закани са отправени и към сръбския президент Вучич.

От не толкоз далечната история на Европа помним, че след сходни покушения са избухвали световни войни, които са коствали милиони жертви и премеждия на европейските нации.

В момента, в който обединена Европа се готви да начертае бъдещето си през идващите 5 години, възприятието за неустановеност, чувството за неустойчивост и мирисът на барут стават все по осезаеми.

Ето за какво диалогът за бъдещето на Европа би трябвало да бъде воден през призмата на опазването на мира.

Без мир няма вероятност за оцеляването и просперитета на Европейски Съюз.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР