Зелената сделка е огромна грешка, която води Европа към гибел.

...
Зелената сделка е огромна грешка, която води Европа към гибел.
Коментари Харесай

Костадин Костадинов, БАК: Зелената сделка е огромна грешка, която води Европа към гибел

Зелената договорка е голяма неточност, която води Европа към крах. Това разяснява за Дарик ръководителят на Българската земеделска камара Костадин Костадинов. По думите му ограниченията, планувани в Зеления пакт за бранш Земеделие вършат невъзможна работата на производителите и би трябвало да се вкарват по отношение на особеностите на климата и почвите във всяка страна.

Според Костадинов новият Европейски парламент би трябвало да премисли част от заложените цели и да избере дали европейците ще бъдат продоволствено обезпечени или екологични и загиващи.

“Зелената договорка ” и тези неща, които трябваше да правими вършим ние като аграрни производители, усложниха работа на самия аграрни производител до неспособност. Зелената договорка е една огромна неточност, която ще води Европа към крах.

Видя се тази година, която измина, процесите на всички аграрни производители в цяла Европа като една от аргументите беше тъкмо Зелената договорка и условията, които би трябвало да изпълняваме във връзка с оставяне на 4% под угар, парниковите газове, газовете на на животните. Един куп неща, които са безсмислени ”.

Костадинов разяснява още, че проектите, заложени в Зелената договорка би трябвало да бъдат преосмислени и да бъдат самостоятелни за всяка страна, по отношение на климатичните почвените й икономическите и особености.

“Европа е наложила доста неща, съгласно нейните характерни особености и обичаи и в този момент ги постановат на нас. Просто има неща, които са наложени, преписани и не са въображаеми кой ще ги извършва. Като цяло и в западните страни, старите страни членки ентусиазмът и еуфорията от зеленото мина. Все отново ще има условия, въпреки всичко се работи в тази посока, само че по-добре да има една продоволствена сигурност в самата Европа, да бъдем хранително обезпечени, в сравнение с екологични и загиващи ”, безапелационен е ръководителят на Българската земеделска камара.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР