Имаме министър на отбраната и вицепремиер, който трябва да подаде

...
Имаме министър на отбраната и вицепремиер, който трябва да подаде
Коментари Харесай

Сидеров: Каракачанов да подаде оставка, ако правителството иска да оцелее

Имаме министър на защитата и вицепремиер, който би трябвало да подаде оставка, в случай че държавното управление желае да оцелее. Това съобщи водачът на " Атака " Волен Сидеров от парламентарната естрада по време на дебатите за ветото на президента по отношение на Закона за изменение на Закона за военното разузнаване.

Сидеров подлага на критика Красимир Каракачанов в качеството му на боен министър и силов вицепремиер, че е излъгал гласоподавателите на Обединени патриоти за по-високи приходи, а с лека ръка изхарчи 2 милиарда за чертежи на самолети и в това време трансформира МО в организация за недвижими парцели.

" Когато аз издигнах господин министъра за президент, когато му върших митингите и когато спомагах той да стане министър на защитата и вицепремиер, нямаше заричане към гласоподавателите да даваме 2 милиарда за ненужни скъпи самолети, а да ги даваме за пенсии. Нямаше обещания да продаваме части от българската земя неизвестно на кого, на олигарси и чужденци, нямаше обещания да даваме военното разузнаване на някой нов бате Харо ", възмути се водачът на " Атака ".

По тематиката - дали шефът на военното разузнаване може или не може да бъде граждански, Сидеров сподели, че с цел да има същински диспути и да се получат отговори, в пленарната зала би трябвало да участват и военният министър, и президентът.

Партийният водач напомни, че граждански към този момент е имало отпред на обсъжданата институция, само че в този момент не е ясно дали отново ще бъде назначен същият, който към този момент има опит, или мястото се готви за бате Харо, който е на независимост. " Нужно е тук да бъде министърът на защитата, с цел да го запитам кой ще бъде това ", сподели Сидеров и още веднъж прикани Каракачанов да се яви пред депутатите и да даде отговори.

" Военното разузнаване съществува от 128 години, претърпяло е всички превратности на българската трагична и трагична история, претърпя и годините на прехода към хаоса, в този момент обаче при ръководството на министъра на защитата Каракачанов военното разузнаване е пред банкрут, пред срив ", сигнализира водачът на " Атака ".
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР