“Имах среща с вашия министър-председател и видях, че той има

...
“Имах среща с вашия министър-председател и видях, че той има
Коментари Харесай

Кулеба постави депутатите в шах. Нямало да си тръгне, докато България не реши за оръжията

“Имах среща с вашия министър-председател и видях, че той има откровено предпочитание да помогне на Украйна. Нормално е, когато има съдружно държавно управление, да има разнообразни отзиви. Но е доста значимо да си на вярната страна на историята”, уточни пред публицисти Кулеба.

Малко по-рано той съобщи, че схваща, че на държавното управление му е мъчно да вземе решение по тематиката, само че уточни, че “за всеки ден, в който не се оказва помощ на Украйна, повече бойци биват убивани, повече мирни жители ще бъдат убити, повече домове ще бъдат разрушени”.

" Разбрах, че на следващия ден стартират Великденските ви празници и никой няма да работи на следващия ден, тъй че чакам да получа отговора през днешния ден. Вярващ християнин съм и постоянно тая вяра. Вярвам, че българското държавно управление може да доближи до рационално решения, които да ни оказват помощ да се придвижваме напред ", сподели той.

“Има мотив, че българите са братя и с украинците, и с руснаците, по тази причина не могат да се намесят във войната. Как може да си брат с палач ", уточни още украинският външен министър.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР