Има толкова много въпроси и толкова много неразгадани мистерии. За

...
Има толкова много въпроси и толкова много неразгадани мистерии. За
Коментари Харесай

Отговори на 8 от най-популярните въпроси, които хората продължават да задават на Google

Има толкоз доста въпроси и толкоз доста неразгадани мистерии. За благополучие имаме интернет на разположение, тъй че можем да получим отговор на всеки въпрос, който желаеме. Интересното е, че някои въпроси занимават мозъците на милиони хора и те се обръщат за помощ към Гугъл толкоз постоянно, че се появи голям лист с най-често задаваните въпроси.

Вижте кои са те и какви са техните отговори: 

1. Защо котките обичат мивките?

Нашите 4-краки другари избират това на пръв взор неприятно място по разнообразни аргументи. Може да им е горещо, тъй че се охлаждат там, тъй като мивката е най-хладното място в жилището. Котки се усещат в сигурност, когато са вътре в нещо, а и една от другите евентуални аргументи е, че просто отиват да пият вода и вземат решение да легнат там. 

2. Защо небето е синьо?

Няма нищо общо с отражението на океана. Всъщност синята светлина се популяризира по-лесно от другите цветове, защото нейните талази са по-къси. Когато бялата светлина свети през атмосферата, въздушните молекули предизвикват разпръскване на синята светлина.

3. Защо котките мъркат?

Мъркането е метод за връзка, изключително сред котенце и майка му. Интересното е, че мъркащата котка не постоянно е щастлива. Вибрациите могат да бъдат провокирани и от боязън, раздразнителност и стрес. Мъркането също е метод да привлекат вниманието ни, изключително с цел да ни накарат да ги нахраним по-бързо.

4.  " Защо би трябвало да ви наемем "?

Очевидно този въпрос хваща доста хора неподготвени. Няма повсеместен отговор, само че е по-добре да избягвате да споменавате някои неща. Не се хвалете прекомерно много; вместо това се пробвайте да намерите достижение, което ви отличава от останалите. Препоръчително е да се концентрирайте върху креативното си мислене и изгодите, които можете да донесете на компанията.

5. Защо има високосни години?

29 февруари е ден, който се появява в нашите календари през 4 години. В продължение на 4 години се натрупват часове, като по този метод се образува цялостен ден един път на 4 години. Добавя се двадесет и деветият ден, с цел да се възвърне изгубеното време.

6. Защо котките се опасяват от краставици?

Въпреки че никой не знае за какво, към момента има някои пояснения за това. На първо място, котките може да се изплашен заради необикновената миризма на зеленчука (освен в случай че не са привикнали да го виждат). Второ, краставиците може да наподобяват като змии за котките. И най-после, котките в действителност не се опасяват от краставици. Те ги намират за заплашителни единствено в случай че обектът е подложен скрито зад тила им.

7. Защо пожарните коли са червени?

В предишното старите коли нормално били черни, а пожарните били боядисвани в алено, с цел да се открояват. В резултат на това всеки можел елементарно да ги разпознава и да направи път. Съществува обаче и различен евентуален отговор. Смята се, че неплатени доброволци са работили в пожарните, тъй че са избрали най-евтината багра, която е алена.

8. Защо кучетата ядат трева?

Кучетата може да са генетично предразположени да ядат трева, защото кучетата са всеядни. Другите разновидности за яденето на трева е за възстановяване на храносмилането, както и за лечение на разнообразни положения, свързани с храносмилателната система. 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР