Има няколко известни лоши момчета, по които жените си падат

...
Има няколко известни лоши момчета, по които жените си падат
Коментари Харесай

Лошите момчета на Холивуд, които са адски секси

Има няколко известни " неприятни момчета ", по които дамите си падат и са определили за най-сексапилни. Ето кои са те:
Джони Деп

Лошият космат корсар е един от най-харесваните мъже, който е във фантазиите на всяка една жена. Американският артист, продуцент и музикант е нарушил всички правила на Холивуд и е коронован за най-сексапилен мъж години поред.
Райън Гослинг

Със мощните си филми и големия си съблазън, кой не би желал да излезе на среща с това " неприятно момче "? Въпреки че очарователната му роля в " Тетратката " сътвори у нас усещането, че то е благо и положително момче, може да го забележим и в напълно друга светлина. В някои от филмите, в които се е снимал, той демонстрира облика си на недодялан и могъщ мъжага.
Колин Фарел

Колин Фарел си завоюва славата на неприятно момче, откакто през 2006-а заведе дело против бившето си гадже Никол Нараин, в който я упрекна, че е популяризирала тяхно 14-минутно секс видео без неговото разрешение.. Ирландският артист има история на коцкар, чиято пристрастеност са купоните, дамите, въобще дивия живот.
Матю Макконъхи

Определено неговото име може да се подреди гордо до останалите " неприятни момчета ". Матю, който не обича да носи ризи или каквото и да е връхна дреха, е бил задържан за владеене на опиати и нарушение на публичния ред. За това пък, дамите не биха му отказали.
Робърт Дауни-младши

Актьорът Робърт Дауни-младши несъмнено е най-известният и най-редовният клиент на рехабилитационната клиника „ Бети Форд “. В продължение на години той влиза няколко пъти в лечебното заведение, с цел да лекува зависимостта си към дрогата и алкохола. Наскоро Робърт разгласи, че към този момент е чист и че когато се сети за предходните си проблеми, се чуди по какъв начин е оживял. " Лошо момче " е освен във филмите, само че и в живота.
Марк Уолбърг

Този обаятелен мъж, с мускулесто тяло, от Бостън, е прекарал времето си в пандиза. Неприличното му държание, може би е част от това, което кара толкоз доста дами да си мечтаят за среща с него.
Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР