Британският премиер Риши Сунак призова гласоподавателите да му се доверят,

...
Британският премиер Риши Сунак призова гласоподавателите да му се доверят,
Коментари Харесай

Сунак уверява, че само той има ясен план за сигурно бъдеще на Великобритания

Британският министър председател Риши Сунак прикани гласоподавателите да му се доверят, с цел да ги защищити в един все по-опасен свят, оповестява " Ройтерс ".

Той изброи достиженията си в политическа тирада преди националните избори, които ще се състоят в даден миг през тази година.

Тъй като ръководещите консерватори на Сунак в изследванията, министър председателят употребява своя тирада пред закостенял мозъчен концерн, с цел да се опита да убеди гласоподавателите, че единствено той може да отбрани страната против " ос от властнически страни ".

Сунак атакува лейбъристите, като съобщи, че опозиционната партия не може да извърши обещанието му да усили разноските за защита или да се оправи с незаконната имиграция и посочи, че само той има " явен проект " за бъдещето - обвинявания, отхвърлени от водача на лейбъристите Кийр Стармър.
 Лейбъристите в Обединеното кралство водят с 30 % пред консерваторите на Сунак
Лейбъристите в Обединеното кралство водят с 30 % пред консерваторите на Сунак

Ново изследване преди изборите сложи лейбъристите на 48%, а ръководещите консерватори на 18%

" Следващият избор, пред който страната ни ще се изправи, са общите избори и изборът на тях е явен - става дума за бъдещето против предишното " , акцентира Сунак пред мозъчния концерн Policy Exchange.

" Ясно разбираме какво включва бъдещето - най-опасното време, което сме виждали от дълго време, само че и най-трансформиращото - и единствено ние, единствено аз имам смелите хрумвания и явен проект, който ще обезпечи несъмнено бъдеще на страната ", увери министър председателят.

Лейбъристите дадоха отговор, като упрекнаха консерваторите, че управляват " скъпоструващ безпорядък ".

" Единственият метод да спрем хаоса, да обърнем страницата и да стартираме обновлението, е със промяна на държавното управление ", съобщи Пат Макфадън, координатор на националната акция на лейбъристите.

" Консерваторите не могат да решат проблемите на страната, тъй като те са казусът ".
 Проучване вещае най-слабия резултат на избори за английските консерватори от 1997 година насам
Проучване вещае най-слабия резултат на избори за английските консерватори от 1997 година насам

Торите са напът да претърпят тежко проваляне

Представянето на Сунак пред гласоподавателите приготвя почвата за предстояща грозна предизборна акция. Екипът на премиера е отчаян от неоценяването на постигнатото в държавното управление до момента.

Сунак употребява речта, с цел да прегледа политиката, която е ползвал до момента, в това число обещанието за годишно до 2030 година Повечето от въпросите към него обаче бяха съсредоточени върху компликациите, пред които са изправени консерваторите след 14 години отпред на страната.

" Нито за секунда не се преструвам, че всичко за последните 14 години е било напълно, несъмнено, че не. Но аз се гордея с нашия връх ", акцентира той.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР