Има ли хора, които не са се сблъсквали с това

...
Има ли хора, които не са се сблъсквали с това
Коментари Харесай

7 типа дразнещи колеги и как да се справите с тях

Има ли хора, които не са се сблъсквали с това да нямат най-малко един сътрудник, който да не им досажда?

Струва ни се, че надали ще открием подобен човек, на всички ни се е налагало в някакъв миг от професионалния ни опит да работим с хора, които ни досаждат или даже трансформират работното ни място в пъкъл.

Кои са видовете сътрудници, които нервират най-вече.

Докосващият

Един от най-досадните видове сътрудници е този, който си мисли, че е безусловно задоволително да ви пипа за щяло и за нещяло. Не, нямаме поради някакво интимничене. Той или тя просто си е подобен и не се преценява за персоналното пространство на другия. Този вид постоянно ви тупва по гърба или ви допира по рамото. И цялото това допиране се трансформира в провокиращ фактор.

Споделящият

Типът, който споделя, щеше да е изцяло ок, в случай че споделяше кекс, торта, сладолед. Той обаче избира да споделя възприятията и мнението си и то прекалено много и прекомерно постоянно. Облъчвани сте от него на всяка тематика и по всеки мотив, в това число към този момент сте наясно с интимни елементи от любовния му живот. Нищо не е табу за споделящия. Което си е извънредно досадно.

Лепката

Направете грешката единствено един път да бъдете благи с лепката и той вечно ще бъде на ваша страна. Той е Санчо Панса, а вие сте неговият Дон Кихот. Лепката не се преценява с обстоятелството, че има разлика сред другарските връзки в офиса и това да се залепиш за някого. Този вид е на всички места, където отидете. Намерете му различен човек, за който да се закачи.

Царят на джунглата

Царят си мисли, че е най-важният човек в офиса. Дори и да имате една и съща служба, той ще се държи като че ли сте му зависещ. Този вид се е самоназначил за началник. Най-добрият метод да се справите с биещия се в гърдите нарцис е просто да го игнорирате.

Мързеливец

Мързеливецът избира да не помни, че има работа за извършване. Ще направи всичко допустимо, с цел да натовари различен с работата си. Всеки офис си има по един лентяй, който постоянно ще се окаже не там, където кипи усилена работа. Този вид приема крайния срок много безусловно. Да го засрамите пред всички е единственият метод да се справите с този вид – заявете на всеослушание на висок глас, че има работа за извършване.

Този, който постоянно ви прекъсва

Този скучен вид не ви разрешава да се заемете със отговорностите си. Винаги желае нещо, има потребност от помощ или просто се мотае в близост без причина. Дори и да не ви досажда непосредствено, наличието му ви пречи да се концентрирате. Защото сигурно ще го чуете някъде в близост. Е, няма по какъв начин да преместите целия офис на различен етаж, когато той не гледа.

Крадецът на закуски

Как ще спрете индивида, който взима вашата храна от хладилника? Едва ли ще сложите камера, което значи че ще ви е мъчно да хванете крадеца. Хитрувайте като него тогава. Разкажете из офиса, че сте на специфична супер калорична диета и обядът ви като с магия ще остане непокътнат.

Facebook може би унищожава кариерата ви
Не бъдете прекомерно дружелюбни на работа

Успехът в кариерата се гради… през уикенда
Уроците, които научихме от “Сексът и градът ”

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР