Илиана Раева се възмути във Фейсбук относно негативните коментари, които

...
Илиана Раева се възмути във Фейсбук относно негативните коментари, които
Коментари Харесай

Предозиране: Илиана Раева недоумява за критиките срещу филма „Ботев“, не го гледала заради сериал

Илиана Раева се възмути във Facebook по отношение на отрицателните мнения, които е прочела за кино лентата „ Ботев “ на Максим Генчев. Председателят на Българската федерация по художествена гимнастика не може да си изясни по какъв начин по този начин попада на толкоз „ ужасни мнения “ за лентата. Раева даже пита „ какво тъкмо извънредно е имало “, като прецизира, че не е гледала кино лентата към момента, тъй като гледа сериал, само че се надява някой да ѝ предложи къс разбор на кино лентата.  

Ето и какво написа Раева:

Не сме гледали телевизия и сме пропуснали кино лентата за Ботев на Максим Генчев. Влизам във фейса и попадам на ужасни мнения. Може ли моите другари тук да ми разясняват какво тъкмо извънредно е имало, с цел да има толкоз мощни думи против кино лентата и против Максим Генчев.

Не мога да виждам кино лентата, тъй като виждам сериал, също и заради други аргументи. Моля за къси, само че по-ясни мнения, тъй като действително на никое място не прочетох някакъв сериозен къс разбор, а единствено рецензия ", написа Раева във Facebook.  

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР