От Фейсбук профила на Александър КостовНе мислех да пиша нищо

...
От Фейсбук профила на Александър КостовНе мислех да пиша нищо
Коментари Харесай

Не ми дреме кой как изглежда и за какъв се мисли, интересува ме може ли да пее и да прави шоу

От Facebook профила на Александър Костов

Не мислех да пиша нищо във връзка на тазгодишния конкурс Евровизия, само че съм предизвикан от продължаващите разногласия към нея. Публикуват се крайни отзиви и нормално се натъртва на тази фотография.

Е, какво и е на фотографията, че някакъв пее на сцената облечен в рокля?! Че Елтън Джон от преди повече от 40 години стартира да пее по сцените облечен в рокля, обеца на ухото и даже с по-тежък грим от дамите, та това прави ли го неприятен артист? Даже кралицата на Англия го награди с купата „ сър “.

Мога да дам стотици такива образци. Изобщо не ми дреме кой по какъв начин наподобява и за какъв се мисли, интересува ме може ли да пее и да прави шоу, или не. Изненадва ме и нещо друго, това, че хора, свързани по някакъв метод с шоу бизнеса, се възмущават от сходни осъществявания, май са не запомнили максимата, че в шоу бизнеса всичко, което носи облаги е позволено.

През годините сме се нагледали на доста такива неща, тъй че това, което в този момент виждаме, въобще не би трябвало да ни впечатлява, припомнете си какво сме виждали по сцените и от групи и от обособени артисти. Мнението ми е, че тазгодишното шоу беше направено извънредно професионално, а спечелилата ария е доста добра и единствено, който не го е гледал и не е слушал песента, може да твърди противоположното.

От общо 34 песни на състезанието, най-малко десетина си заслужаваха да се чуят, това бяха песните на Белгия, Албания, Хърватия, Сан Марино, Дания, Украйна, Германия, Швеция, Израел, Люксембург... сигурно изпускам най-малко още няколко. Но в случай че би трябвало да сме почтени, Швейцария напълно справедливо си завоюва първото място, това беше най-хубавата ария тази година.

Конкурсът въпреки всичко е за ария, а не за визия. Технически всичко в състезанието беше изпипано съвършено - сцена, тон, осветяване... всичко беше ужасно! И въпреки всичко всички хора сме разнообразни, имаме разнообразни усети и харесваме разнообразни неща, по този начин и би трябвало да бъде, това му е хубавото на живота.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР