Илън Мъск се похвали, че неговият ребрандиран сайт X е

...
Илън Мъск се похвали, че неговият ребрандиран сайт X е
Коментари Харесай

Социалната мрежа X на Илън Мъск има над 500 милиона потребители през месец юли

Илън Мъск се похвали, че неговият ребрандиран уебсайт X е достигнал най-високия си брой консуматори, до момента в който съперникът му Марк Зукърбърг се пробва да добави нови функционалности, с цел да спре големия спад в интереса към неговото приложение „ палач на Twitter “.

Мъск, който закупи предходната есен обществената мрежа, известна преди като Twitter, за 44 милиарда $, разгласява в петък графика, съгласно която през юли Х е имала 541 562 214 месечни консуматори.

„ Освен това тази информация е след премахването на от съвсем всички ботове “, написа Мъск в същата тематика.

Проблемът с ботовете бе главната спънка, преди Мъск да се изръси с 44 милиарда $ за платформата на обществената мрежа. Предишният екип използваше различен индикатор – монетизируеми дневни дейни консуматори, с цел да реши броя на потребителите.

Да напомним, че предходната пролет потребителите бяха 237,8 милиона, само че 20% от тях бяха ботове. Ботовете се главният параметър за този вид медии, от които зависи една обществена мрежа да стане печеливша. Изглежда, че Мъск ще направи и този бизнес доходоносен.

Мъск разгласява тази информация незабавно откакто аналитиците на Similarweb оповестиха, че трафикът на Threads на Марк Зукърбърг е намалял с 11%.

Да подсети, че през седмицата, последвала необятно рекламираното стартиране, над 100 милиона консуматори са изтеглили приложението клиент за Instagram. Въпреки това потреблението на хипотетичния „ палач на Twitter “ на основния изпълнителен шеф на Meta е спаднало с повече от половината заради неналичието на нужните функционалности.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР